17. januar 2018
Lykkie Stølås har fået to kompagnoner i Krea Design, nemlig Tine Møhncke og Stella Elkjær Hansen. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Lykkie Stølås har fået to kompagnoner i Krea Design, nemlig Tine Møhncke og Stella Elkjær Hansen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kufferten bliver til Krea Design

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kufferten bliver til Krea Design
Ugebladet Vestsjælland - 20. februar 2017 kl. 15:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år i marts så Kufferten dagens lys. Kufferten er en butik, hvor kreative mennesker kan sælge deres produkter. Det var Lykkie Stølås, der tog initiativet for et års tid siden, men med et fuldtidsjob ved siden af, har hun søgt efter, og fået to kompagnoner, nemlig Tine Møhncke og Stella Elkjær.

Alle tre har arbejde ved siden af, men med tre kreative kvinder bag roret, er optimismen i fuldt flor.

- Vi har taget en åbningsdag hver, så man møder altid en af os her i butikken, forklarer Lykkie Stølås, og fortæller, at der er åbent torsdage, fredage, lørdage og den første søndag i månenden.

Skifter også navn
I forbindelse med såvel de to nye medejere og butikkens første fødselsdag, skifter Kufferten navn til Krea Design.

- Vi har snakket med vores kunder og forhørt os om, hvordan de har fundet frem til os. Mange af dem har opdaget os tilfældigt og har ikke forbundet navnet Kufferten med noget kreativt. Det har vi tænkt over og derfor skifter vi nu navn, så man umiddelbart forbinder navnet med kreativitet. Krea Design hedder butikken fremover, fortæller trekløveret.

Ét års fødselsdag
Navneskiftet markeres i forbindelse med butikkens ét års fødselsdag fredag den 3. marts, hvor der bydes på kaffe og kage og man kan hilse på de nye medejere, som dog er kendte i butikken i forvejen, hvor de selv laver kreative ting og sager.

Der er for tiden 17 udstillere i Krea Design, som lejer en stand i butikken. Her er både keramik, stof, glaskunst, malerier, møbler, ting af cykelslanger og meget andet.

I løbet af året har der været holdt workshops, noget man vil fortsætte med. En nyhed er dog hyggehjørnet, hvor man kan købe sig en kop kaffe og et stykke kage, ligesom der vil være smagprøvning på kaffe.

I forbindelse med navneskiftet og fødselsdagen har Krea Design spurgt børnehaver, dagplejere og SF0´erne i Høng om et kunstværk til facaden.

- Vi vil gerne være mere synlige i gadebilledet og med en masse glad børnekunst, kommer der noget mere liv i gadebilledet, slutter Stella Elkjær.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk