18. juni 2019
Der er altid kaffe og te på kanden, saftevand til børnene og pandekager til alle i Kunst og Håndværk i Buerup.  Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Der er altid kaffe og te på kanden, saftevand til børnene og pandekager til alle i Kunst og Håndværk i Buerup. Privatfoto
Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kreativ i vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kreativ i vinterferien
Ugebladet Vestsjælland - 04. februar 2019 kl. 11:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år er der aktiviteter for børn og voksne i Kunst og Håndværk i Buerup i vinterferien i uge 7, hvor der er åbent alle dage fra 11-16.

En række forskellige udstillere demonstrerer hver dag forskellige former for kunst og håndværk. Man kan f.eks lære at strikke og hækle, få en snak med ølbryggeren, lave ting i ler, filte med uld og lave personlige smykker og designe sit eget kort. Det eneste man skal betale er en materialepris.

- Der vil være god inspiration at hente, når man går rundt og kigger på alle de forskellige ting, vi sælger i butikken. Vores udstillere har mange års erfaring i at arbejde med de forskellige materialer og hjælper gerne med det, man vil prøve. Her er meget at se på. Lav en tur ud af det, og tag gerne venner og familie med. Vi har god plads. Vi har også et lokale, hvor man kan sidde og spise sin medbragte mad i fred og ro. I lokalområdet har vi Bromølle Kro, som er Danmarks ældste fungerende landevejskro, og Strids Mølle som er et nyåbnet traktørsted med brunch og frokost, oplyser Gert Hansen.

lørdag aften d. 16. februar kl. 19 kommer Hans Peter Tams, der var sydslesvigsk feriebarn på Lillevej 7 i Buerup. Han giver sit spændende foredrag om sin barndom i grænselandet under krigen, og senere om familiens flugt fra Berlin. Alle kan deltage, og telefonisk tilmelding er nødvendig til Gert Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk