21. november 2017
Benny Frilund har tre store Isuzu- D-max specialbyggede biler stående den næste uges tid. De var med på Skov og havemessen i Slagelse i forrige uge. Foto: Charlotte Koefoed
Benny Frilund har tre store Isuzu- D-max specialbyggede biler stående den næste uges tid. De var med på Skov og havemessen i Slagelse i forrige uge. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kraftige modeller til beskuelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kraftige modeller til beskuelse
Ugebladet Vestsjælland - 12. september 2017 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frilund Biler er Isuzu-eneforhandler på Sjælland og Lolland-Falster, hovedstadsområdet undtaget, og det betyder, at det er hos Benny Frilund, man kan handle Isuzu biler. Særlig populær er D-max serien, som mange håndværkere og erhverv er glade for. De trækker nemlig 3500 kilo på krogen og kan laste et ton på ladet.

- Det er jo rigtig praktisk for håndværkere, at de i en og samme bil får masser af trækkraft og en kraftig motor, siger Benny Frilund.

Udstilling af specialmodeller
Lige nu kan man se tre helt specielle Isuzu modeller, der er udstillet ude foran bilhuset på Industri Vest i Dianalund.

Det drejer sig om tre modeller, der har været med på den store skov- og havemesse for erhvervsfolk forrige weekend i Slagelse.

- Jeg har en Isuzu D-Max 1,9 TDI aut 4x4 ext cap med alu tiplad, som er velegnet til mange arbejdsopgaver, en Crew-cap Beast, som er hævet 100 mm og som kan komme frem overalt, og en Crew-cap, som er specialbygget til skovteknikere og hvor alt værktøjer er forsvarligt spændt fast inde i bilen. Du kan simpelthen trække værktøjet ud fra ladrummet, fortæller Benny Frilund begejstret.

De tre specialbyggede biler kan ses ugen ud, hvorefter de udstilles hos en anden Isuzu forhandler.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk