21. juni 2021
Hans Damborg har købt Kop & Kande i Dianalund Centret og åbner torsdag den 15. april med et konkursudsalg. Foto: Charlotte Koefoed
Hans Damborg har købt Kop & Kande i Dianalund Centret og åbner torsdag den 15. april med et konkursudsalg. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkursudsalg i Kop & Kande: Hele butikken skal tømmes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkursudsalg i Kop & Kande: Hele butikken skal tømmes
Ugebladet Vestsjælland - 12. april 2021 kl. 00:52

Som bekendt måtte Kop & Kande i Dianalund Centret indgive konkursbegæring tidligere i år, men der kom hurtigt en køber til butikken.

arrow Læs også: Godt nyt for konkursramt Kop og Kande

Peter og Hans Damborg, der ejer flere isenkræmmerbutikker under navnet Damborg Isenkram, købte konkursboet og er nu klar til at indlede en proces og tranformening fra Kop & Kande til Damborg Isenkram.

- Vi lægger ud med et stort konkursudsalg, hvor vi giver 30% på alt i hele butikken. Den skal ganske enkelt tømmes, så vi kan få et overblik over, hvordan vi optimerer butikken og transformerer den til vores eget koncept, fortæller Hans Damborg, der forleden var i Dianalund for at sætte en håndfuld medarbejdere i gang med at gøre klar til udsalget.

Noget beholder vi, andet forsvinder

Køreplanen for butikken er, at man først holder udsalg, og derefter renoveres og optimeres butikken til det koncept, man i forvejen har i Damborg Isenkram.

- Vi kommer til at tilpasse butikken her i Dianalund til de lokale forhold. Det vil sige at vi vil forsøge at lave samme koncept, som i vores øvrige butikker, men for eksempel butikken i Kalundborg er ret stor og har et meget stort udvalg og det får vi ikke plads til på samme måde her i Dianalund. Jeg regner med, at processen kommer til at vare nogle måneder, før vi er klar med nyt navn og ny åbning, fortæller Hans Damborg.

I første omgang er det konkursudsalget det glæder og gode rabatter i butikken fra torsdag den 15. april.

arrow Kop & Kande-butik er gået konkurs
02. marts 2021 kl. 12:35 Opdateret: kl. 12:35
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk