25. september 2021
Dennis Lydom fortæller historierne og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til »The man in black«, når han tirsdag den 14. september kommer til Gl. Svebølle Forsamlingshus.
Dennis Lydom fortæller historierne og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til »The man in black«, når han tirsdag den 14. september kommer til Gl. Svebølle Forsamlingshus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncertforedrag om Johnny Cash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncertforedrag om Johnny Cash
Ugebladet Vestsjælland - 02. september 2021 kl. 16:52

Det er Gl. Svebølle Forsamlingshus som er værter til spisning klokken 18 og klokken 19.30 går Dennis Lydom på scenen, og holder koncertforedrag om Johnny Cash.

Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, der har holdt over 200 koncertforedrag om »The Man in Black«. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Man følger Johnny Cash fra hans opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i, først flyvevåbnet, og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash' op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment.

Billetten, som kan købe ved henvendelse til Gl. Svebølle Forsamlingshus, inkludere også spisning. Frist for tilmelding er den 10/9.

Arrangementet er en del af "Liv i forsamlingshusene" i Kalundborg Kommune. Oprindeligt skulle arrangementet havde været afholdt i 2021, men pga. corona-situationen er det blevet udskudt.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk