29. oktober 2020
Der er koncert i Gørlev Kirke lørdag den 31. oktober klokken 16 med duoen Bow and buttons.
Der er koncert i Gørlev Kirke lørdag den 31. oktober klokken 16 med duoen Bow and buttons.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert i Gørlev Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert i Gørlev Kirke
Ugebladet Vestsjælland - 12. oktober 2020 kl. 15:44

Der er koncert i Gørlev Kirke lørdag den 31. oktober med duoen Bow and buttons. Koncerten begynder klokken 16.

Bow and buttons består af Anna Szasz og kirkens organist Dean Delgiusto.

Violinist Anna Szasz er født i Budapest i 1990. Hun fik sin kandidat i violin og pædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2014. Blandt hendes favoritkomponister tæller Bach, Sibelius, Shostakovich og Bartók. Anna spiller regelmæssigt med forskellige musikere, grupper og orkestre og arbejder som violinlærer på Herlev musikskole.

Accordeonist Dean Delgiusto kommer fra Slovenien og er også uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Dean Delgiusto spiller mange genrer af musik og er meget aktiv i samarbejdet med komponister. Han har udført mange premiere af nye værker. Dean er nu en freelance musiker, musiklærer og har også en stilling som kirkeorganist i Gørlev og Bakkendrup Kirker.

Usædvanlig kombination

Bow and buttons er en usædvanlig kombination af violin og accordeon kan åbne for nye udtryksmåder og mange uopdagede muligheder.

Dette var ideen der førte Anna Szasz og Dean Delgiusto sammen. For dem begge gælder det, at musikken er en passion der ligger dybt forankret i deres hjerter.

Repertoiret er bredt og spænder fra både barok til moderne kontemporær komponister. Det, der gør duoens koncerter innovative og friske, skyldes den originalt arrangerede musik og kontrasten af karaktere i de værker, duoen dækker.

Program byder på J.S. Bach: Violin Sonata i c-mol, BWV 1017, W.A. Mozart: Violin Sonata i G-dur, K.301 og Bela Bartok: Rumænske folkedanse, Sz 56.

Det er gratis adgang og alle er velkomne.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk