19. januar 2019
Jørn Nilsson, møllebygger, møller Ole Hedelund Andersen og Henning Vingborg er ved at lægge sidste hånd på Løve Mølle for mølledagen på søndag den 17. juni. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Jørn Nilsson, møllebygger, møller Ole Hedelund Andersen og Henning Vingborg er ved at lægge sidste hånd på Løve Mølle for mølledagen på søndag den 17. juni. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og se den flotte mølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og se den flotte mølle
Opdateret 11. juni 2018 kl. 13:49
Ugebladet Vestsjælland - 08. juni 2018 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mølledag: Søndag den 17. juni er der åbne møller landet over, Også i Løve Mølle, hvor den store renovering af møllen stort set er færdig.

Af Charlotte Koefoed

Løve: - Helt færdige bliver vi aldrig, griner Henning Vingborg højt mens Ole Hedelund Andersen rækker møllebygger Jørn Nilsson en knivtang.

Trioen var forleden samlet på Løve Mølle for at slå de sidste spåner fast på møllen og gøre klar til mølledagen søndag den 17. juni.

Her kan man komme og kigge nærmere på Løve Mølle og se, hvor flot den er blevet efter renoveringen.

Der er siden 2011 blevet brugt over fire millioner kroner på renovering af møllen, som nu fremstår utrolig flot med ny vindrose, nye vinger, nye spåner overalt og senest er der kommet messingbelægning omkring vinduer og døren ud til omgangen, som i øvrigt også er ny.

- Men helt færdige bliver vi jo ikke. Der mangler en trappe på til loftet, og et nyt gulv, men i forhold til den renovering, vi har været igennem, er det jo småting, siger Henning Vingborg.

Pengene til renoveringen er kommet fra diverse fonde.

Mølledagen søndagden 17. juni foregår fra klokken 10 til 16 og alle er velkomne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk