24. oktober 2019
Anne Christensen fra Gørlev Lokalhistoriske Arkiv glæder sig til Gørlev Messen. Foto: Charlotte Koefoed
Anne Christensen fra Gørlev Lokalhistoriske Arkiv glæder sig til Gørlev Messen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og kig på gamle klassebilleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og kig på gamle klassebilleder
Ugebladet Vestsjælland - 17. april 2018 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kun anden gang Gørlev Lokalhistoriske Arkiv er med på Gørlev Messen, men formand Anne Christensen er glad for, arkivet igen er kommet med.

- Sidste gang fungerede det rigtig godt, så jeg tog chancen og meldte os til igen i år. Og vi glæder os. Det er en rigtig god måde at vise flaget på og gøre opmærksom på os selv, siger hun.

Med på messen har hun og de andre frivillige fra arkivet en række lokalhistoriske bøger, som man kan kigge nærmere på og eventuelt købe. Det er blandt andet en bog om Reersø, foreningens egen 40 års jubilæumsbog, som udkom sidste år, et par bøger fra paraplyorganisationen »De lokalhistoriske arkiver i Kalundborg Kommune«, samt nogle mapper med billeder.

- Vi har tidligere haft stor succes med at tage ringbind med lokalhistoriske billeder med. Vi har en med konfirmander, en med gamle klassebilleder og en med ejendomme. Dem er man meget velkommen til at kigge i, og har nogen informationer om personerne på billederne eller hvem der boede i hvilke huse, er vi meget interesseret i den viden, siger Anne Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk