18. oktober 2019
Michael og Marianne Hansen tror 100 % på Købmanden på Reersø og glæder sig til at komme i gang fredag den 5. april, som er første åbningsdag. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Michael og Marianne Hansen tror 100 % på Købmanden på Reersø og glæder sig til at komme i gang fredag den 5. april, som er første åbningsdag. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købmanden på Reersø klar på fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmanden på Reersø klar på fredag
Ugebladet Vestsjælland - 29. marts 2019 kl. 10:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Butikslokalet er blevet mere end halveret, der er kommet nye skillevægge op, nyt inventar i form af nye kølediske og bagerafdelingen har måtte indskrænke sig, men ellers ligner Købmanden på Reersø sig selv.

Og så alligevel slet ikke.
Nye bag disken er nemlig ægteparret Marianne og Michael Hansen, som efterhånden er godt kendte af alle på Reersø, både de lokale beboere, turister og sejlerne.

I 2013 overtog de nemlig Reersø Camping, som de drev frem til 2015, hvor de overtog Havnegrillen. Havnegrillen beholder parret, men nu kan de også kalde sig købmænd.

- Vi kunne jo se, der er et tydeligt behov for en købmandsbutik, så vi fik en aftale på plads med Pia og Robert Bang Hansen, som flytter ind i baglokalet med Reersø Møbelpolstrer, og så har vi gået og rodet og regeret i butikslokalet i løbet af vinteren for at få alt klar til på fredag den 5. april, hvor vi åbner dørene for første gang, forklarer Michael Hansen.

Det bliver fortrinvis ham, der kommer til at stå bag købmandsdisken, mens Marianne skal passe Havnegrillen sammen med sommerpersonalet.

- Vi har aftalt, at vi bare mødes derhjemme om aftenen, griner Marianne, for både hun og Michael er klar over, at der skal lægges mange arbejdstimer i projektet.

Vi går all in
Parret har mod på købmandsbutikken, selv om Jim Samuttis måtte lukke sin butik, Jims, efter bare et par måneder.

- Vi tror 100% på det og går all in. Vi er fuldstændig overbevidste om, at der er et kundegrundlag. I hvert fald i sommermånederne, men vores mål er at holde åbent hele året. Vi skal lige lurer sæsonen af og finde vores ben, så ser vi hvad der sker. I første omgang holder vi i hvert fald åbnet frem til oktober, siger Michael Hansen.

Navnet på butikken har de overtaget fra tidligere ejer og der kommer også til at være Jyderup oste i køleren, spegepølser fra Leif Henriksen og gas til såvel både som autocampere med mere.

Der bliver selvfølgelig også frugt og grønt og alle de hverdagsvarer man behøver.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk