24. oktober 2019
Christen Clemmensen, GSC Anlæg, har blandt andet flotte sandstensfliser og granitfliser med på Gørlev Messen. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Christen Clemmensen, GSC Anlæg, har blandt andet flotte sandstensfliser og granitfliser med på Gørlev Messen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knuser, fliser og beplantningsanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knuser, fliser og beplantningsanlæg
Ugebladet Vestsjælland - 17. april 2018 kl. 21:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke muligt at køre en stor gravmaskine med en knuser foran ind i Gørlev Hallen, så Christen Clemmensen, GSC Anlæg, må nøjes med at tage selve knusehovedet med, når han den 22. april gæster Gørlev Messen.

Han vil nemlig vise messegæsterne hans nye knuser, som han har i en stor og en mindre udgave.

- Den lille er smart, fordi den nemt kan komme ind i private haver og rydde buskads og krat, som ellers er svært at få bugt med. Vores knuser kværner simpelthen krat, buske og træer op til en halv meter i diameter. Det kværnede materiale opblandes og nedmules med jorden, så der ikke skal køres noget væk, forklarer Christen Clemmensen.

Med på messen har han også en model af en beplantet filteranlæg med beluftning.

- Det fylder kun fire kvadratmeter og dækker en husstand på fem. Det betyder, at et sådant anlæg nu er realistisk for private ejendomme med et mindre udeareal, fordi det ikke fylder så meget. Det er beluftning i bunden af anlægget, der speeder den biologiske rensningsproces op, siger Christen Clemmensen.

Derudover kan man på GSC Anlægs stand også se nærmere på nogen af de flotte sandstensfliser og granitfliser, firmaet tilbyder.

Fliserne udmærker sig ved, at de kan tåle at blive højtryksrenset og fliserne holder sig flotte og friske længe.

- Vi har flere varianter og farver, så kom og kig forbi vores stand og se nærmere på alt det, vi har at tilbyde, siger Christen Clemmensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk