23. oktober 2019
Niels Kæmpe, Enghavens Entreprenør og kloakmester ApS har en tretanks- kloakløsning med på Gørlev Messen. Foto: Charlotte Koefoed
Niels Kæmpe, Enghavens Entreprenør og kloakmester ApS har en tretanks- kloakløsning med på Gørlev Messen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kloakker i det åbne land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kloakker i det åbne land
Ugebladet Vestsjælland - 03. juli 2019 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Gørlev Messen finder man en af de aktører, der har været med i mange år. Det er Niels Kæmpe, Enghavens Entreprenør og kloakmester ApS, som har takket ja til at flytte på hestemarkedet og på den vis komme i kontakt med de omkring 10.000 gæster, markedet tiltrækker.

- Jeg har valgt at tage en tre-kammer tank med, hvor alt fra toilettet kommer i det store kammer, vandet renses i det andet kammer og i det tredje kammer ledes det rensede vand ud i siveanlægget. Man skal have tømt sin tank en gang årligt, men slipper for andre gebyrer og afgifter, så anlægget tjener sig hurtigt ind, forklarer Niels Kæmpe.

På standen kan man se nærmere på tanken og høre om de muligheder, der er for kloakering.

- Hvad angår sommerhusområderne, har flere kommuner besluttet at kloakere, men i Kalundborg Kommune er det endnu ikke en afgørelse, man har truffet, siger Niels Kæmpe.

Med på standen har han også en rottespærre. Den forhindre rotterne i at komme ind i kloakanlægget og videre ind i huset, men den skal placeres det rigtige sted.

- Det er kun autoriserede kloakmestre, der må placere rottespærren, siger Niels Kæmpe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk