31. maj 2020
Klaus Erck Nielsen på kontoret, hvorfra han både styrer Klaus? Kloakservice og Kalundborg Energi og Handel. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Klaus Erck Nielsen på kontoret, hvorfra han både styrer Klaus? Kloakservice og Kalundborg Energi og Handel. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klaus hjælper dig med at holde varmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klaus hjælper dig med at holde varmen
Ugebladet Vestsjælland - 09. november 2019 kl. 19:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der omkring halvandet år siden, at Klaus Erck Nielsen - indehaver af Klaus´s Kloakservice - overtog JN Handel, der handlede med brændsel og gas. Det betyder, at Klaus Erck Nielsen har åbent for afhentning tre dage om ugen på Slagelsevej 239B, nemlig torsdag og fredag eftermiddag og lørdag formiddag.

- Egentlig begyndte det med, jeg havde lyst til at lave lidt andet efter at have været på farten i kloakbilen i mange år. Så da muligheden for at overtage brændselsfirmaet opstod, slog jeg til. Nu kan jeg bruge min tid på administration af mit kloakfirma, hvor vi primært tømmer septiktanke for Kalundborg Forsyning og løser kloakopgaver for både private og erhverv og på at sælge forskellige former for biobrændsel og gas, fortællerKlaus Erck Nielsen.

Piller, briketter og brænde

Langt den største del af salget i Kalundborg Energi og Handel er biobrændsel, men han har også salg af gasflasker, som folk primært bruger til deres grill og terrassevarmere.

- Jeg levere også gas til en del restauranter rundt om. Men det er mest i biobrændsel, vi har efterspørgsel efter, siger Klaus Erck Nielsen.

Billede

Klaus Erck Nielsen er også leveringsdygtig
i brænde af god kvalitet. 


I dag er mange oliefyr afløst af pillefyr, og her har Klaus Erck Nielsen nogle gode svenske leverandører.

Mindre sække

Pilleovne som afløser for brændeovne har også vundet indpas, og her er der en god nyhed.

- Vi har fået nye sække på 10 kilo, som er noget nemmere at håndtere i stedet for sækkene på 16 kilo, som er de mest almindelige, mener Klaus Erck Nielsen.

Han sælger også træbriketter og leverer alle former for brændsel i hele Kalundborg Kommune.

Gratis levering fortsætter

Sidste år havde Klaus Erck Nielsen et tilbud, hvor man kunne få leveret sine paller gratis, hvis man bestilte mindst to.

Det gode tilbud fortsætter han med inden for Kalundborg Kommune. Man kan enten ringe og bestille, eller man kan benytte webshoppen.

Billede

Klaus Erck Nielsen har også gas 
på Slagelsesej 239B i Kalundborg.


Prisgaranti

Klaus Erck Nielsen har lavet en aftale med sin leverandør, så hvis man ved, kan skal bruge seks eller otte paller med træpiller, er prisen fastlåst for hele sæsonen, når man bestiller hele partiet.

- Man betaler, og vi leverer per gang, så man ikke behøver få hele partiet hjem på én gang. Det kan være lidt voldsomt at have stående hjemme, griner Klaus Erck Nielsen.

Fordi træpiller kan variere en del i pris over en sæson, er den aftale en fordel for kunden.

- Nogle gange oplever vi store prisudsving. Det er der forskellige årsager til, men på denne måde sikrer vi prisen en hel sæson, slutter Klaus Erck Nielsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk