17. april 2021
Jo tidligere man beskytter sin bil mod rust, jo længere holder den, slår Kasper Andersen fra Vestsjællands Antirust Center i Ubby, fast. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Jo tidligere man beskytter sin bil mod rust, jo længere holder den, slår Kasper Andersen fra Vestsjællands Antirust Center i Ubby, fast. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kasper stripper bilerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper stripper bilerne
Ugebladet Vestsjælland - 11. juni 2018 kl. 17:43

Det er perfekt vejr for tiden til at rustbeskytte biler. Det er tørt, vejene er tørre og det er den rette kombination, når man skal have sin bil strippet, så Kasper Andersen fra Vestsjællands Antirust Center kan komme til med sit antirustmiddel og sprøjte på alle rustbare dele.

- Vi skal have alt af undervognen, så vi kan komme til, men vi beskytter selvfølgelig forskellige sensorer, der ikke sprøjtes, forklarer Kasper Andersen.

Han er et af de 67 Denitol-centret i Danmark, der servicerer de danske biler.

- Vi har jo et klima, hvor tingene ruster og derfor er det vigtigt, at man behandler sin bil. Vi anbefaler hvert 2. eller 3. år og jo før man giver den første behandling, jo bedre, mener Kasper Andersen.

Han er hvert år på efteruddannelse og kurser, så viden og teknologi hele tiden opdateres.

God service
Det tager to dage at få sin bil behandlet. En dag til at gøre den klar og få alle undervognsdele af, sprøjte bilen og derefter monteres alle dele igen.

For mange kan det være svært at undvære bilen, så Kasper Andersen tilbyder at hente og bringe bilen for et beskedent beløb, og ligeledes er det muligt at leje en bil, ligeledes til en mindre pris, hvis man ikke kan undvære bilen i to dage.

- Kig ind og få en snak, så finder vi ud af det, slutter Kasper Andersen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk