19. november 2018
Karen Søndergaard Koldste har åbnet massør-klinik i hjemmet på Tingvej 5 i Høng. Huset har tidligere været lægebolig og klinik for Jakob Møller. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Karen Søndergaard Koldste har åbnet massør-klinik i hjemmet på Tingvej 5 i Høng. Huset har tidligere været lægebolig og klinik for Jakob Møller. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karen klar i klinikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karen klar i klinikken
Ugebladet Vestsjælland - 22. januar 2018 kl. 12:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Datter af en læge fra Ålborg, selv uddannet sygeplejerske og nu residerende i Jakob Møllers tidligere bolig og lægeklinik i Høng, hvor hun har indrettet den tidligere lægeklinik til fysiurgisk massage, BMS akupunktur, cupping massage, Hot Stone massage, massage til gravide, spædbørnsmassage, japansk lifting, gua sha, infrarød varmetunnel, kinesiologi taping og voksbehandling af ryg og ben.

Klinikken hedder Fysiurisk massage ved Karen Koldste og ligger på Tingvej 5 i Høng, hvor Karen har boet i tre år med sin familie.

Det store hus rummer masser af plads til såvel familielivet som til klinikken.

- Jeg er oprindeligt fra Ålborg, men har boet mange år i Nordsjælland. Jeg er uddannet sygeplejerske og har skrevet et par bøger, men har altid masseret, så efter jeg er blevet uddannet massøg i december 2016, begyndte jeg at tage klienter ind, samtidig med jeg passede mit arbejde som sygeplejerske hos en læge i Fuglebjerg, fortæller Karen Koldste.

Men nu er jobbet sagt op og Karen Koldste satser 100% på sin egen klinik.

Kombinerer behandlingsformerne
Hun har gennem tiden taget en masse kurser i forskellige behandlingsformer og dem kombinerer hun tit.

- Jeg ser på det hele menneske, så kommer der en klient og skal have massage, bruger jeg gerne andre teknikker, når det giver mening, fortæller Karen.

Hun har også en tunnel til infrarøde stråler og her kan mennesker med for eksempel gigt, fybromyalgi og stress opnå lindring.

- Kroppen bliver varmet op indefra og ud og det gør, at musklerne slapper fuldstændig af og det er fantastisk afslappende, siger Karen Koldste.

Man kan læse mere på www.karenkoldste.dk, hvor der også er online bestilling. Karen Koldste har meget fleksible åbningstider og tilbyder for eksempel aften og weekendentider.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk