18. september 2020
Victoria Askjær fra Den store Bagedyst, har kreeret en kage,  hvor fem kroner af kagens pris går til Danmarks Indsamlingen.
gallery icon

Se billedserie

Victoria Askjær fra Den store Bagedyst, har kreeret en kage, hvor fem kroner af kagens pris går til Danmarks Indsamlingen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kagesalg med et godt formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kagesalg med et godt formål
Ugebladet Vestsjælland - 22. januar 2020 kl. 11:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu får alle kageelskere i Høng og omegn mulighed for at smage en kreation fra Victoria Askjær, der er kendt som finalist i Den Store Bagedyst 2019. Selvom konkurrencen for længst er slut, fylder kager stadig en stor del i hendes liv, og i samarbejde med KonditorBager har hun skabt Danmarkskagen. Hver gang en kage bliver solgt, donerer bagerkæden fem kroner til Danmarks Indsamlingen 2020, der i år har børn på flugt som tema. Kagen kan købes hos bageren på Hovedgaden hele vejen frem til det store TV-show, der afslutter landsindsamlingen.

- Jeg har selv to små børn og ved, hvor meget det betyder for et barn at kunne føle sig tryg. At være på flugt må være noget af det mest utrygge, et barn kan opleve, siger Victoria Askjær, der konkret står bag sammensætningen af kagen i form af de smage og elementer, der indgår i den.

Kagen består af en mazarinbund med et tyndt lag mørk chokolade, æblekompot med et tvist af citron og kardemomme, omkredset af en chokolademousse lavet på hvid chokolade fra Belgien. Kagen er pyntet med marengstoppe, mere hvid chokolade og strimler af citronskal.

Billede

Sådan ser den lækre kage ud.


Kage med god smag i munden

Bagermester i KonditorBager i Høng, Kim Jensen, er imponeret over den rutinerede amatørs sammensætning af smage og teknik. Han opfordrer samtidig alle til at købe kagen og få god smag i munden.

- Det er tydeligt ud fra denne kage, at Victoria har håndværket på plads og kreativitet i overskud. Danmarkskagen byder på spændende smage, og vi er sikre på, at den bliver et hit blandt vores kunder. Særligt når de kan være med til at støtte et godt formål ved at prøve den, fortæller Kim Jensen, der er stolt af at kunne bidrage til Danmarks Indsamlingen.

Bageriet på Hovedgaden har store forventninger til salget af Danmarkskagen, og hvis salget stikker helt af, bliver kagen en fast del af dessertkagesortimentet. For at markere støtten til Danmarks Indsamlingen er hele bagerbutikken indhyllet i Dannebrog, og flaget pryder også poser og kageæsker i perioden.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk