26. juni 2019
Charlotte Haue Hansen, Lynghuset,  får hjælp af sin datter Matilde når der er travlt, som for eksempel til valentinsdag. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Haue Hansen, Lynghuset, får hjælp af sin datter Matilde når der er travlt, som for eksempel til valentinsdag. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærlig hilsen på valentinsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærlig hilsen på valentinsdag
Opdateret 07. februar 2019 kl. 12:11
Ugebladet Vestsjælland - 06. februar 2019 kl. 13:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valentinsdag falder i år på en torsdag, nemlig torsdag den 14. februar. Traditionen siger, at man skal forkæle den man elsker, gerne med blomster, chokolade eller begge dele. I hvert fald er det valentinsdag, kærestefolk sender hinanden gode tanker.

I Lynghuset i Gørlev har Charlotte Haue Hansen lavet en smuk, lyserød og kærlighedsfuld afdeling med masser af gode ideer til valentinsdag og der er både lidt sødt og lækkert, blomster og andre ting, man kan forkæle sin elskede med.

- Det klassiske er at sende en buket blomster, eller at komme med den selv, og vi binder masser af buketter til valentinsdag. Det vil være en god ide at bestille sin buket i forvejen, for vi får travlt, smiler Charlotte Haue Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk