20. juni 2021
Det er Ældre Sagen i Høng, der kommer til at holde det første kulturelle arrangement i den røde hal i Kultur- og Bevægelsesparken i Høng. Fra venstre er det Mogens Dyhr-Nielsen, Ingelise Hovmølle, Arne Astrup og Gregers Bagger. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Det er Ældre Sagen i Høng, der kommer til at holde det første kulturelle arrangement i den røde hal i Kultur- og Bevægelsesparken i Høng. Fra venstre er det Mogens Dyhr-Nielsen, Ingelise Hovmølle, Arne Astrup og Gregers Bagger. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julefest blev til åbningsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julefest blev til åbningsfest
Ugebladet Vestsjælland - 03. juni 2021 kl. 14:52

Bevægelses- og kulturhal: Det første kulturelle arrangement i Høngs nye flagskib, Kultur- og Bevægelsesparken, bliver en fest, som Ældre Sagen holder.

Den røde hal i Kultur- og Bevægelsesparken i Høng kommer til at lægge sit flotte. røde gulv til det første egentlige kulturarrangement i den spritnye hal onsdag den 23. juni, hvor Ældre Sagen i Høng holder fest.

- Oprindeligt kommer pengene fra regeringens coronapulje fra 2020, som vi havde planlagt at holde julefest for, men det blev jo aflyst, derfor bruger vi pengene på det vi kalder en åbningsfest, forklarer Gregers Bagger, formand for Ældre Sagen i Høng.

Åbningsfest hedder arrangementet også, fordi det er det første af sin art i Høngs flotte og nyeste byggeri, Kultur- og Bevægelsesparken.

- Vi har inviteret borgmester Martin Damm til at komme og holde åbningstalen og så kommer Jane og Shane og spiller, siger Mogens Dyhr-Nielsen.

Festen, som er gratis for alle over 65 år, er ikke betinget af, at man er medlem af ældre Sagen, og man opfordres til at prikke sin nabo på skulderen og tage op i den røde hal til et par hyggelige timer.

- Vi starter klokken 14 og festen slutter klokken 16. Jane og Shane spiller to sæt og der er mulighed for at købe kaffe og kage i pausen fra Rosenvængets Selskabslokaler, oplyser Mogens Dyhr-Nielsen.

Der er tilmeldingsfrist senest den 12. juni til Jens Offersen. Husk mundbind og coronapas.

Aktiviteter er i fuld gang

Ældre Sagen i Høng har allerede sat fut i deres arrangementer i Klub gamle Ole i Foreningernes Hus i det tidligere rådhus i Høng.

- Enkelte aktiviteter begynder først efter sommerferien, men vi er i gang. Vores store gymnastikhold, der tidligere var i VP Hallen, er rykket ind i den røde hal, fortæller Gregers Bagger.

Instruktør for gymnastikholdet, der tæller omkring 70 aktive ældre, er Ingelise Hovmølle.

Oprindeligt var festen planlagt som en julefest for Ældre, arrangeret ag Ældre Sagen i Høng, men i stedet blev det en åbningsfest i Kultur- og Bevægelsesparken i Høng.

- Vi er på plads i den nye hal med vores 60-70 deltagere pr. gang. Vi gør gymnastik om onsdagen fra klokken 9.30 til 11.30 og det gør vi hele året rundt, undtagen i juli, hvor vi holder sommerferie, siger Ingelise Hovmølle.

Flere kulturarrangementer

Ældre Sagen i Høng har endnu et kulturarrangement på programmet.

Man søgte og fik nemlig del i de kulturpakker, Kalundborg Kommune har søsat til den ældre borgergruppe.

- Vi har fået kulturpakke 1 og det første arrangement er onsdag den 25. august, hvor Pusle Helmut kommer og fortæller om livet bag kulisserne og som barnestjerne, fortæller Gregers Bagger.

De tre andre arrangementer i kulturpakken er Trylleri med Henrik Svanekiær, Teater Kriskat og Anders Munch, der fortæller om og spiller musik af Kim Larsen. Disse er endnu ikke sat dato på, men de kommer også til at foregå i den røde hal i Kultur- og Bevægelsesparken.

Alle arrangementerne i Kulturpakken er gratis.

Kultur- og Bevægelsesparken i Høng er på 2.300 kvadratmeter indendørs arealer og 3.800 kvadratmeter udendørs arealer og kostede en samlet pris på 60 millioner kroner.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk