22. juni 2021
Lindegaarden har blandt andet et stort udvalg af Bammings berømte nisser, der har præget den danske jul siden begyndelsen af 50?erne - og som fortsat er populære. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Lindegaarden har blandt andet et stort udvalg af Bammings berømte nisser, der har præget den danske jul siden begyndelsen af 50?erne - og som fortsat er populære. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jul så det kan både ses, høres og smages

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jul så det kan både ses, høres og smages
Ugebladet Vestsjælland - 18. november 2020 kl. 07:59

I Lindegårdens Havecenter hos Sune og Laila Jensen på Sæbyvej l8 lidt nord for Høng er der dømt jul med store bogstaver i år! Tidligere år har der også været julerier i den store forretning i længen ud mod Søbyvej og der har været plads - også sundhedsfagligt - at holde store og små julekomsammen'er, hvor kunderne kunne nyde et glas gløgg og hinandens selskab, mens indkøbene blev overvejet

- Men i år kan vi jo ikke bare samles, som vi vil, så derfor har vi besluttet, at så skal der jules i hele butikken. Der skal være noget der fryder både børn og voksne, noget at se på og lade sig inspirerer af ror alle, fortæller Sune.

Og man må konstaterer at målsætningen er opfyldt: Der er juleting i praktisk taget hvert et hjørne: kravlenisser - også af Brammings klassiske slags - i alle størrelse, der er mekaniske juledekorationer med blinke lygter og elektriske tog, der er glaskugler og andre dekorationer i snart sagt alle størrelser og kulører, der er.... ja man kunne blive ved.

Og i den store udstilling er der blevet plads til flere repræsentanter for Rudolfs beørmte familie.

- Den største af dem vækker begejstring blandt børnene, fortæller Rune. Han har flere gange oplevet, at et barn har listet sig hen til »Rudolf« og hvisket sine julegaveønsker i øret .

- Det må jo også siges at være den lige vej til julemandens bevågenhed, konstaterer Rune.

Der er også blevet plads til lidt godt til smagsløgene - eksempelvis en hele reol fra gulv til loft fyldt med en masse forskellige juleøl af den slags, man ikke ser på erhvert gadehjørne.

Og selvfølgelig er der i Havecentret også masser af grønt til julen både pyntegrønt og juletræer en masse.

hup

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk