25. september 2020
Tristan Tamminen, otte år, Ellie Hansen, syv år, Frigg Jørgensen,11 år, Gabbi Gorha, syv  og Thor Tamminen, otte år,havde lavet de fem flotteste roelygter og de fik alle et gavekort  på 200 kroner som præmie. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Tristan Tamminen, otte år, Ellie Hansen, syv år, Frigg Jørgensen,11 år, Gabbi Gorha, syv og Thor Tamminen, otte år,havde lavet de fem flotteste roelygter og de fik alle et gavekort på 200 kroner som præmie. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jul og roelygteoptog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jul og roelygteoptog
Opdateret 29. november 2019 kl. 19:19
Ugebladet Vestsjælland - 29. november 2019 kl. 19:10
Af Charlotte Koefoed
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om det er mange år siden, der er blevet produceret sukker af roer i Gørlev, lever roelygtetraditionen i allerbedste velgående.

I hvert fald var der rigtig mange, der havde valgt at gå med fra Gørlevhallen til Bytorvet for at byde julen velkommen og for at se byens store juletræ blive tændt.

Vestsjællands Brandvæsen med kran og julemanden i kurven sørgede for, lysene på træet blev tændt og Hobittens leder, Berit Westi, holdt årets juletale. Hun fortalte blandt andet om, at der for mange år siden på Bytorvet havde ligget en stor købmandsgård, som selvfølgelig også til jul havde besøg af nisser.

Billede

Der var masser af mennesker til juletræs-
tændning på Bytorvet i Gørlev


Husk nærværet i julen

Hun fortalte også, at en rundspørge blandt børn viser, at det, børnene allerhelst vil i julen, er at være sammen med forældrene, uden mobiler og stress og jag. Hermed er dét råd givet videre.

Så blev de flotteste fem roelygter kåret og gavekortene på 200 kroner gik til Tristan og Thor Tamminen, Ellie Hansen, Frigg Jørgensen og Gabbi Gorha. Derefter var der slikposer, sodavand og gløgg til alle.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk