15. december 2018
Jesper Sørensen er ny afdelingschef i  XL Byg i Gørlev. Han startede 1. april. Foto: Charlotte Koefoed
Jesper Sørensen er ny afdelingschef i XL Byg i Gørlev. Han startede 1. april. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jesper i spidsen for XL Byg i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper i spidsen for XL Byg i Gørlev
Opdateret 20. april 2018 kl. 13:02
Ugebladet Vestsjælland - 17. april 2018 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. april fik XL Byg i Gørlev ny afdelingschef. Det er den 42-årige Jesper Sørensen, der har sat sig i chefstolen og fremadrettet skal tegne profilen for XL Byg på Østerled 32 i Gørlev.

- Vi har valgt Jesper Sørensen, fordi han har mange års erfaring inden for byggebranchen generelt og specifikt fra Grønvold og Schou, XL Byg, i Slagelse, hvor han var leder af håndværkerafdelingen, siger Ulrik Thorsted, direktør i Grønvold og Schou, XL Byg Slagelse, som siden 1976 har ejet XL Byg i Gørlev.

Jesper Sørensen er en erfaren mand. Han startede sin karriere i XL Byg i Kalundborg i 1996, kom derefter til Stark i Slagelse, så til Grønvold og Schou, XL Byg Slagelse, tog en afstikker til Stark i Kalundborg, og har senest været leder af proffcentret, håndværkerafdelingen, hos Grønvold og Schou, XL Byg i Slagelse.

Vi vil være det foretrukne byggemarked

- Jeg har ikke tænkt mig at revolutionere butikken, for den er meget velfungerende, men vi går i gang med at øge varetilgængeligheden. Det skal være nemt at komme til varerne, så vi rykker lidt rundt på tingene. Og så vil vi være det foretrukne byggemarked her på egnen, griner Jesper Sørensen.

Det mener han ikke bliver så svært, for XL Byg i Gørlev er kendt for at yde en god og solid service og man kan altid få gode råd, hvad enten det gælder et byggeprojekt, materialer, værktøj eller andet.

- Vi satser på glade og tilfredse kunder og god service. Og så har vi også en markedsrigtig prispolitik, slår Jesper Sørensen fast.

Har man lyst til at hilse på den nye chef i XL Byg Gørlev, holdes der en uformel reception onsdag den 9. maj mellem klokken 11 og 14, hvor kunder, leverandører og byens borgere er velkomne. Der bydes på lidt at spise og drikke.

Privat bor Jesper Sørensen med kone og to drenge i Rørby og interesserer sig for håndbold og fodbold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk