6. april 2020
Kurt Frederiksen beretter om sin utraditionelle traktor-tur til Island 3. februar på Høng Gymnasium.
Kurt Frederiksen beretter om sin utraditionelle traktor-tur til Island 3. februar på Høng Gymnasium.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Island rundt med traktor og campingvogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Island rundt med traktor og campingvogn
Ugebladet Vestsjælland - 14. januar 2020 kl. 13:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sommeren 2018 tog Kurt Frederiksen fra Reersø på tur til Island, hvor han på sin traktor og campingvogn kørte 5200 km. Det blev til seks uger i alt, hvor han mødte mange mennesker, og fik oplevet det store flotte land på en anderledes måde, som det kun kan blive, når man tager turen med 25 km/timen med traktor og campingvogn.

Kurt L. Frederiksen er er uddannet mag.art. i nordisk litteratur og cand.mag. i dansk og filmvidenskab. For to år siden tog Kurt turen op til Nordkapp med sin traktor og campingvogn, en tur på 5200 km med 25 km/t., og han holdt efterfølgende en række foredrag, der var meget besøgte og populære. Ligesom sidste gang viser Kurt Frederiksen også billeder på storskærm, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Høng Lokalhistoriske Forening og Kalundborg biblioteker er værter for foredraget mandag den 3. februar kl. 19. Stedet er Høng Gymnasium, Hovedgaden 2. Det anbefales at købe billetterne elektronisk via www.kalundborgbib.dk, da der er begrænset salg af billetter ved døren. I pausen er der kaffe og lidt sødt til tanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk