8. juli 2020
Jesper Lodall er træner for nyløberne, som mødes første gang den 14. marts. Forinden er der info-dag lørdag den 22. februar i Høng Centret i samarbejde med Sportigan. Foto: Charlotte Koefoed
Jesper Lodall er træner for nyløberne, som mødes første gang den 14. marts. Forinden er der info-dag lørdag den 22. februar i Høng Centret i samarbejde med Sportigan. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hver gang du løber, har du vundet over sofaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hver gang du løber, har du vundet over sofaen
Ugebladet Vestsjælland - 24. januar 2020 kl. 12:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det allerbedste løb, Jesper Lodall gennemførte og det løb, som han er allermest stolt af, er de fem kilometer, han løb som ny løber i Høng Løbeklub.

- Jeg vejede 10 kilo mere end i dag og jeg havde aldrig set mig selv som løber, så da jeg kom i mål ved Bildsø Strand hvor vi altid slutter vores 12-ugers forløb af, blev jeg klappet i mål af de andre løbere og den fornemmelse er den allerbedste, jeg har oplevet, fortæller Jesper Lodall, der i dag, et par år senere, har løbet 15 halvmaraton og nu også er træner for nyløberne.

Nyløberholdet er for dem, som ikke ser sig selv som ivrige løbere, og som har svært ved at finde motivationen.

Kom i gang uden skader

På nyløberholdet begynder man lige så stille. Måske tager det 16 minutter at komme gennem den første kilometer, men når de 12 uger er gået, sluttes der af med et løb ved Bildsø Strand og her løbes der fem kilometer.

- Men vi starter op, så kroppen kan følge med. Det tager 12 uger før din krop er klar til fem kilometer og endnu længere, før dine knogler kan klare længere distancer, og alt det er vi, der er tilknyttet nyløberne, uddannet i, forsikrer Jesper Lodall.

Nyløberholdet starter lørdag den 14. marts klokken 9 med et informationsmøde, hvor man går en lille tur, og der løbes herefter mandage, onsdage og lørdage.

Det sociale fylder en hel del

Ud over at man kommer i form og kan løbe fem kilometer uden at få skader undervejs i forløbet, får man også et stort socialt sammenhold i Høng Løbeklub.

- Jeg plejer at sige, at når du melder dig ind i Høng Løbeklub, får du 122 nye venner lige med det samme. Vi muntre hinanden op og er rigtige gode til at støtte hinanden, uanset hvilket neveau, du er på, fortæller Jesper Lodall.

Han peger på, at når man ved, der står et hold venner og venter på en, så har man lettere ved at komme af sted.

- Hver gang du kommer af sted, har du vundet over sofaen. Og det er en sejr hver gang, siger Jesper Lodall.

Hør mere i Høng Centret

Hvis man vil vide mere om nyløberholdet, er Jesper Lodall og andre fra Høng Løbeklub klar med en lille informationsevent lørdag den 22. februar, hvor man i samarbejde med Sportigan i Høng Centret vil fortælle alle nysgerrige om, hvad og hvordan man kommer i gang med at løbe.

Her kan man bare komme forbi om formiddagen og høre mere.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk