16. januar 2019
Portvagten på Det Kongelige Teater fandt i sidste uge disse to malerier. Bagpå stod telefonnummeret til Ugebladet Vestsjælland.
Portvagten på Det Kongelige Teater fandt i sidste uge disse to malerier. Bagpå stod telefonnummeret til Ugebladet Vestsjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem kender noget til disse to malerier?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem kender noget til disse to malerier?
Opdateret 14. juni 2018 kl. 09:49
Ugebladet Vestsjælland - 13. juni 2018 kl. 15:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forleden modtog Ugebladet Vestsjælland et meget mystisk opkald. Det var fra portvagten på Gammel Scene, Det kongelige Teater i København, der havde fundet to malerier. Det ene forestiller en soldat og det andet har forskellige motiver, blandt andet en kvinde unde hoved, en kanon og en rumpet. På det sidste maleri stod der Erik Sand, Dianalund og bagpå begge billeder stod der Sorø Avis og Ugebladets telefonnummer, 88884290.

Derfor opkaldet.
Portvagten sendte efterfølgende et foto af de to billeder og ville egentlig gerne vide, hvor de to billeder stammer fra.

Det mysterium vil Ugebladet selvfølgelige gerne være med til at opklare, derfor spørges der nu ud til alle, om der er nogen, der kender noget til Erik Sand og til, hvordan malerierne er endt på Det kongelige Teater.

Kontakt gerne redaktør Charlotte Koefoed på telefon 60354402, hvis du ved noget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk