1. august 2021
Hvad laver man egentlig på en avis?  Det kan man høre mere om, når Sjællandske Medier stiller med en mediekonsulent og en journalist onsdag den 23. juni i Skillsbutikken i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
Hvad laver man egentlig på en avis? Det kan man høre mere om, når Sjællandske Medier stiller med en mediekonsulent og en journalist onsdag den 23. juni i Skillsbutikken i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad laver man på en avis?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad laver man på en avis?
Ugebladet Vestsjælland - 18. juni 2021 kl. 15:52

Optakten til DM i Skills i Høng 2022 er allerede i fuld gang og Kalundborgegnens Erhvervsråd har sammen med Høng Skole og EUC Nordvestsjælland åbnet en Skillsbutik på hjørnet af Hovedgaden og Odinsvej i Høng.

Her har man indtil nu mødt forskellige håndværksuddannelser fra EUC, men onsdag den 23. juni er det en mediekonsulent og en journalist fra Sjællandske Medier i henholdsvis Kalundborg og Høng, som tilbringer dagen i Skillsbutikken.

En grafiker fra MOMO Graphic Design er også til stede denne dag, og alle uddannelsessøgende er velkomne til at kigge ind og høre mere om, hvad man egentlig laver på en avis.

Fotokonkurrence

I forbindelse avis-dagen i Skillsbutikken, er der udskrevet en fotokonkurrence for skolernes ældste klasser.

Dommerne bliver Charlotte Koefoed fra Ugebladet Vestsjælland og grafiker Maria Gjedsted fra MOMO Graphic Design, og billederne skal sendes til info@kalundborgerhverv.dk senest den 14. juni.

Vinderen trækkes den 18. juni og et udvalg af de indsendte billeder udstilles også i Skillsbutikken.

Præmien er de berømte kyllingesandwicher fra Cafe Liv på hovedgaden og cola til hele vinderens klasse. De leveres efter sommerferien i klasse efter aftale.

Du finder Sjællandske Mediers mediechef Thomas Gosch og redaktør Charlotte Koefoed, samt og grafiker Maria Gjedsted fra MOMO Graphic Design i Skillsbutikken onsdag den 23. juni fra klokken 9 til 15.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk