5. august 2020
Pernille Aalund kommer til Solbjerg Forsamlingshus og holder et spændende foredrag.
Pernille Aalund kommer til Solbjerg Forsamlingshus og holder et spændende foredrag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad du ønsker, skal du få

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad du ønsker, skal du få
Ugebladet Vestsjælland - 08. oktober 2019 kl. 19:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pernille Aalund kommer til Solbjerg Forsamlingshus og holder et spændende foredrag om fravalg, tilvalg og fokus, med værktøjer til et liv uden begrænsninger. Det sker onsdag den 30. oktober klokken 19.30.

- Kend dine drømme, udstik en retning, se målet, lav en plan og få det liv, du drømmer om. Ved hjælp af 10 enkle redskaber kan du skabe dig et rum til at føre dine drømme ud i livet - privat og på arbejde. Foredraget er et humoristisk og kærligt spark til kvinder i alle aldre. »Hvorfor lade dig nøje?«. Du har den råstyrke, der skal til, for at skabe dig det liv, du drømmer om. Jeg ved det, for jeg ved, hvordan det føles at tøve - og hvor godt det føles at opfylde mine drømme.

Ordenen kommer fra Pernille Aalund, der onsdag den 30. oktober klokken 19.30 vil holde sit populære foredrag »Hvad du ønsker, skal du få!« Stedet er Solbjerg Forsamlingshus, Solbjergvej 38 ved Høng. Tilmelding er nødvendigt via www.kalundborglif.dk.

Den populære foredragsholder, Pernille Aalund begyndte sin karriere som tv-vært på Børnekanalen på københavnske Kanal 2. Siden da har Pernille været vært på en række andre tv-programmer, bl.a. Vis mig dit køleskab, Mænd ingen adgang, Pernille på eventyr, Pernilles Univers og senest QTV på Kanal 4.

Pernille Aalund har altid fart over feltet: Hun er ophavskvinde til mange af de koncepter, hun har arbejdet med, og er i dag innovationsdirektør hos Aller Media. Som talkshowvært, forfatter og forretningskvinde er Pernille Aalund et forbillede for mange kvinder, og har gennem mange år givet gode råd om alt fra kærlighed til karriere.

Foredraget er en del af projekt »Liv I Forsamlingshusene«, som er et samarbejde mellem Kalundborg kommune og forsamlingshusene. Se flere spændende arrangementer på www.kalundborglif.dk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk