20. oktober 2019
Gabriel Kleinerman har bygget et hus med plads til seks hunde. Han kalder sin hundepension Namaste, det sammen som den store grå grand danois. Den sorte hedder Tenchi.
gallery icon

Se billedserie

Gabriel Kleinerman har bygget et hus med plads til seks hunde. Han kalder sin hundepension Namaste, det sammen som den store grå grand danois. Den sorte hedder Tenchi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundepension i landlige omgivelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundepension i landlige omgivelser
Opdateret 28. juni 2019 kl. 13:22
Ugebladet Vestsjælland - 28. juni 2019 kl. 13:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mosevej til nummer 8, er det første man ser en kæmpestor indhegning, hvor der er diverse hundelegetøj og også en stor rød hundesofa midt i det hele.

De to store grand danois-hunde, Namaste og Tenchi, tager imod og logrer med halerne, mens de nysgerrigt snuser løs.

Stedet hedder Namaste og indehaveren, Gabriel Kleinerman, flyttede til ejendommen for tre år siden.

I februar åbnede han sin hundepension, Namaste, og her er plads til seks hunde, der har brug for at blive passet.

- Vi tilbyder hundepasning både i længere perioder, men også et par timer, hvis man har brug for det. Vi har plads til seks hunde, og vi tager imod alle racer, siger Gabriel Kleinerman, der selv har to hunde, nemlig de to store grand danois, der er godmodige og venlige.

- Hundene har adgang til et stort område, hvor de kan løber rundt og lege, men de spiser og sover separat, siger Gabriel Kleinerman.

Henter og bringer
Hvis man skal ud og flyve, tilbyder Gabriel Kleinerman at køre familien til lufthavnen og tage hunden med sig til pensionen og omvendt, når familien kommer hjem igen.

- Vi er meget fleksible, men det er en god idé at være ude i god tid. Vi har helt optaget fra uge 27 til og med uge 30 og få pladser tilbage i august, siger Gabriel Kleinerman.

Også massør
Ud over at passe hunde, er Gabriel Kleinerman alternativ behandler og massør. Han har tidligere boet og drevet klinik i Roskilde, men har flyttet sin klinik til Mosevej 8 i Svebølle, hvorfra han også driver hundepensionen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk