18. oktober 2019
Man ligger på en briks med et tæppe oversig, mens Malene Bundgaard blidt berører nogle punkter på hovedet, som påvirker nervebanerne og skaber ro
gallery icon

Se billedserie

Man ligger på en briks med et tæppe oversig, mens Malene Bundgaard blidt berører nogle punkter på hovedet, som påvirker nervebanerne og skaber ro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun trykker ctrl-alt-delete på hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun trykker ctrl-alt-delete på hovedet
Ugebladet Vestsjælland - 18. april 2019 kl. 09:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pernille og Malene Bundgaard i Klinik Bundgaard deler efternavn og det er der en naturlig forklaring på. De er nemlig i familie på den måde, at Malene er gift med Pernilles bror, Dennis.

- Vi er svigerinder, griner de to og kemien er i orden, fornemmer man med det samme.

Pernille Bundgaard har siden december 2017 drevet Klinik Bundgaard og er uddannet fysioterapeut, akupunktør og fodplejer. Her har hun flere indlejede behandlere og den nyeste er Malene Bundgaard.

Malene Bundgaards mand Dennis reparerer skraldelastbiler og skal man sige det lidt populært, reparerer Malene mennesker.

- Det kan selvfølgelig ikke helt siges på den måde, men at være healer går sådan set ud på at reparerer folk, der er gået lidt i stykker. Jeg hjælper dem med at finde ro og fokus og det er det samme, jeg gør som acces bars-behandler. Her berører jeg let nogle af de 32 punkter på hovedet, hvorved nervebanerne løsnes og uro, stress, tankemylder, angst, tristhed, spændinger i kroppen og andre gener, lindres, forklarer Malene Bundgaard.

50 minutters pause

Man ligger på en briks med et tæppe over sig og slapper af, mens Malene i 50 minutter blidt berører punkterne.

- Mens behandlingen står på, slapper man helt af, hjernen og tankerne får en pause. Alt det negative slippes for en stund og det giver hjerne ro til at restituere sig og det giver overskud, siger Malene Bundgaard.

Hun hjælper folk med søvnmangel, eksamensangst, stress og meget andet og har fokus på de unge.

- Mange unge mennesker, ja selv små børn har problemer med selvværd, søvn og andre gener. Jeg havde et lille barn på 16 måneder forleden, som ikke kunne sove. Efter en behandling er tilbagemeldingen, at barnet sover fint om natten. Men også mange teenagere sover skidt og det kan der gøres noget ved, mener Malene Bundgaard.

Access bars betyder Brain activity release system og går ud på man nulstiller hjernen.

- Jeg plejer at sige det er som at trykke ctrl-alt-delete på sin computer, bare, slutter Malene Bundgård.

For behandling skal man kontakte Klinik Bundgaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk