12. august 2020
Godsejer Anders Møller og arrangementskoordinator Nina Presskorn-Thygesen har taget plads i loungeområdet, på førstesalen på Strids Mølle. Foto. Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Godsejer Anders Møller og arrangementskoordinator Nina Presskorn-Thygesen har taget plads i loungeområdet, på førstesalen på Strids Mølle. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hold dit møde eller din fest på Strids Mølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hold dit møde eller din fest på Strids Mølle
Ugebladet Vestsjælland - 09. marts 2020 kl. 06:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forrige år åbnede Iben og Anders Møller, godsejere på Kattrup Gods, traktørstedet Strids Mølle, der er kommet rigtig godt fra start.

Stedet er blevet taget godt imod, både af lokale, som yder en stor opbakning, men også folk længere væk fra, der nyder det smukke sted i skoven.

Bageriet, restauranten og gårdbutikken har fået fodfæste og nu er det tid til at gå i gang med at promovere næste fase af Strids Mølle.

- Vi har renoveret førstesalen, som tidligere var det gamle kornloft. Her er der nu mulighed for at leje lokalerne til både privatfester af forskellig art, men også for virksomheder og erhverv at holder møder, foredrag, kurser eller noget helt fjerde, fortæller Nina Presskorn-Thygesen, der er arrangementskoordinator på Strids Mølle.

Smagfuldt indrettet

Førstesalen på Strids Mølle er smagfuldt indrettet. Møblerne er dansk design, farverne afstemte i forhold til skoven, som omkranser møllen og åen, der pulsere udenfor og trækker kornkværnen med godsets egen korn, der anvendes til de lækre brød, man kan købe i bageriet nedenunder.

- Vi har mange ideer og tanker omkring Strids Mølle, for eksempel omkring udearealerne, men lige her og nu gælder det udlejning af møde- og festlokalerne, siger Anders Møller.

Han ser Strids Mølle som et kultursted med masser af muligheder både ude og inde.

- Der er plads til 35 på førstesalen og 55 nedenunder, hvor der også er mulighed for at leje lokalerne til private formål, siger Nina Presskorn-Thygesen.

Der er elevator til førstesalen med plads til kørestole, så der er tænkt på det hele.

- Forleden havde vi en barnedåb og et par dage senere en 90-års fødselsdag, og der var været flere møder og foredrag, samt musikarrangementer, slutter Nina Presskorn-Thygesen.

Er man interesseret i at høre mere, om de muligheder, der tilbydes på Strids Mølle, kan man henvende til Nina Presskorn-Thygesen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk