6. april 2020
På Cafe Klokkeblomst kan man hold privatfester, og med i lejen af festlokalerne er også entreen til Birkegårdens smukke haver.
gallery icon

Se billedserie

På Cafe Klokkeblomst kan man hold privatfester, og med i lejen af festlokalerne er også entreen til Birkegårdens smukke haver.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hold din fest midt i de smukke haver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hold din fest midt i de smukke haver
Ugebladet Vestsjælland - 17. februar 2020 kl. 16:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Birkegårdens Haver finder man de smukkeste blomster, træer, dyr, planter, ja en perlerække af oplevelser for alle sanser og noget for både store og små. Børnene har rige muligheder for at udfolde sig og lege, mens de voksne kan gå og nyde havens mangfoldighed.

Men man kan også holde sin fest her i haven. Cafe Klokkenblomst har åbent for fester i festlokalerne, hvor der er plads til 70 personer.

I de fine, lyse lokaler er der mulighed for at holde fester, hvor det eneste man skal bekymre sig om, er at invitere gæsterne.

Der er en række menuer at vælge imellem, men man er også velkomne til at komme med egne forslag til, hvad gæsterne skal bydes på.

- Når man lejer lokalerne til fest, er entrebilletten til vores fem skønne haver og hele området med i prisen og fra klokken 18 har man haverne for sig selv, oplyser Merry Sørensen, indehaver af Birkegårdens Haver.

For børnene er der dyreområder, der er minigolf og seks legepladser, man kan boltre sig på.

Vil man vide mere om mulighederne for at holde sit livs fest på Cafe Klokkeblomst, skal man henvende sig til Birkegårdens Haver.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk