13. december 2018
Henrik Jonassen fra Punkt 1 i Gørlev kommer til Høng Centret sammen med en konsulent fra Elektrolux og fortæller om varmepumper. Foto: Charlotte Koefoed
Henrik Jonassen fra Punkt 1 i Gørlev kommer til Høng Centret sammen med en konsulent fra Elektrolux og fortæller om varmepumper. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør om varmepumper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør om varmepumper
Opdateret 13. november 2017 kl. 10:33
Ugebladet Vestsjælland - 13. november 2017 kl. 00:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Punkt 1 i Gørlev havde for et par uger siden stor succes med at tage til Kirke Stillinge og fortælle om varmepumper fra Elektrolux.

Nu gentager de succesen i Høng Centret og det sker fredag den 17. november fra klokken 13.30 til 17.30.

Her vil Henrik Jonassen fra Punkt 1 i Gørlev sammen med en konsulent fra Elektrolux komme og fortælle om den populære luft til luft varmepumpe, som egner sig til mange huse og formål.

- Man kan sige, at det kan betale sig at skifte til varmepumpe uanset hvilken varmekilde man anvender nu, dog lige med undtagelse af fjernvarme, siger Henrik Jonassen.

Ud over at høre en masse om hvad varmepumperne kan, er der også mulighed for at høre om håndværkerfradraget i forbindelse med monteringen af varmepumpen.

- Man kan bare komme og spørge, så kan vi hjælpe med at finde ud af hvor stort et fradrag man kan få. Det varierer nemlig fra husstand til husstand, siger Henrik Jonassen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk