25. januar 2021
Der er flere huse på begge sider af Slagelsevej, der har pyntet rigtig fint op til jul og som har taget HHHIF´s opfordring om mere julelys til sig. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Der er flere huse på begge sider af Slagelsevej, der har pyntet rigtig fint op til jul og som har taget HHHIF´s opfordring om mere julelys til sig. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Høng begynder at ligne en rigtig juleby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Høng begynder at ligne en rigtig juleby
Ugebladet Vestsjælland - 01. december 2020 kl. 13:37

Er man rundt i Høng når skumringen og aftenen falder på, samt i de tidlige morgentimer, oplever man mange steder smukt julepyntede huse med strålende julebelysning.

Et lys i mørket, kan man sige. Borgerne i Høng og omegn har nemlig taget HHHIF, Høng Erhvervsforenings opfordring og konkurrence til sig om at julelyspynte husene og sætte spot på julen i 2020, som mildest sagt har haft sine udfordringer med COVID-19 og alt den virus har medført.

På flere adresser i Høng har folk nemlig pyntet deres huse og det giver en helt speciel og julehyggelig stemning.

I Sofiehaven har beboerne også været kreative og hængt julelys op.

Ugebladet var forleden rundt i byen og omegnen for at fotografere nogle af husene, og billederne kan man blandt andet se på vores hjemmeside.

Fra turen rundt i byen blev der blandt andet fotograferet på Marievej, Ingesvej og i Sofiehaven, i Tjørnens Kvarter, på Hovedgaden og i Sæby og her havde husejerne lagt både tid og kærlighed i pyntningen.

To konkurrencer

Der er i virkeligheden to konkurrencer. En for husejerne, der skal pynte op. Den husejer, der får flest stemmer for sit julepyntede hus, får nemlig 3000 kroner i præmie, mens der er 2000 kroner til andenpladsen og 1000 kroner til tredjepladsen.

På Ingesvej er der mange huse, der har pyntet fint op til jul. Og mange andre steder i Høng og omegn breder julehyggen sig.

Når du stemmer kan du vinde en juleand

Alle de, der stemmer, skal finde en kupon i Ugebladet Vestsjælland, udfylde den med adressen på favoritjulehuset, navn, telefonnummer og mail, og afleverer kuponen i de kasser, der står fremme hos Spar på Hovedgaden 50 i Høng, eller hos Ugebladet Vestsjælland senest fredag den 18. december.

Når man stemmer, er man automatisk med i konkurrencen om de 10 juleænder, der er udloddet og som man kan hente hos Spar i Høng, når vinderne offentliggøres den 20. december.

I Sæby er der også blus på julelysene.

Det er også den 20. december Høngs flotteste julehus bliver kåret, så er du ikke allerede i gang med julepynten og julelysene, så er det om at komme i gang.

Send julehuset ind

Støder man på sin vej gennem Høng i aftenmørket på et fint hus, som man synes fortjener et billede, er man velkommen til at sende sit billede på hong.red@sn.dk, så tilføjer vi det artiklen på hjemmesiden. Alle er velkomne til at sende billeder ind, også de, der julepynter.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk