25. august 2019
Borgmester i Sorø Kommune, Gert Jørgensen, klippede sammen med Jeanette Bernth, butikschef i Netto, det røde bånd til Dianalund Centrets spritnye Nettobutik. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Borgmester i Sorø Kommune, Gert Jørgensen, klippede sammen med Jeanette Bernth, butikschef i Netto, det røde bånd til Dianalund Centrets spritnye Nettobutik. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højt humør til Nettoåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højt humør til Nettoåbning
Opdateret 12. april 2019 kl. 13:15
Ugebladet Vestsjælland - 11. april 2019 kl. 09:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nettos eget husorkester bestående af fire friske spillemænd med stråhat og højt humør spillede løs fra morgenstunden og de friske, der var mødt op foran den nye Nettobutik i Dianalund Centret fik både varm kaffe og friske croissanter, inden den officielle åbning fandt sted. Udviklingsdirektør i Netto, Carsten Hadsbjerg bød velkommen og lovede kunderne en helt ny indkøbsoplevelse i en 900 kvadratmeter stor butik, indrettet i det, Netto kalder 3.0.

- Vi er stolte og glade over at kunne præsenterer jer for den nye Nettobutik, sagde han, før borgmester Gert Jørgensen tog ordet, og saksen til det røde bånd.

- Det er helt utroligt. Det er den tredje butik inden for tre uger, jeg åbner i Dianalund Centret. Der er virkelig optimisme at spore i byen, og jeg håber folk vil tage det til sig, at det er smart at handle lokalt, sagde han, før butikschef Jeanette Bernth fik saksen og klippede båndet.

Herefter strømmede kunderne ind og tog den nye butik i øjesyn. Den er indrettet efter nordiske forbillede i sarte farver på skiltningen og indkøbskurve i forskellige farver.

I løbet af fem år er det Nettos mål, at samtlige butikker skal renoveres og forandres til det nye koncept-

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk