19. oktober 2019
Grethe Rønsbro og Poul Jensen var med til at samle ind til en hjertestarter. Privatfoto
Grethe Rønsbro og Poul Jensen var med til at samle ind til en hjertestarter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjertestarter i Poppellunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjertestarter i Poppellunden
Ugebladet Vestsjælland - 18. maj 2019 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 28. april havde Hjerteforeningen arrangeret en landsindsamling, hvor hele beløbet ubeskåret gik til gratis uddeling af hjertestartere.

Kravet for at få en hjertestarter var, at man skulle oprette en gruppe, hvor deltagerne samlede ind på 15 ruter, der på forhånd var planlagt af Hjerteforeningen.

Poppellunden startede en gruppe i marts og gik i gang med at finde personer, der ville og var i stand til at gå et par timer og samle ind. Poppellunden er et seniorbofællesskab med flere dårligt gående beboere. Men der var mange, der meldte sig, nogle deltes om de lange ruter, og andre tog rollatoren med på turen. Der var også hjælp at hente hos flere af beboernes voksne børn, så alt i alt kom man op på nok indsamlingsruter til at få en hjertestarter.

- Det lykkedes Poppellunden at indsamle ca. 13.000 kr., og det, synes vi, er virkelig flot, siger Karin Rasmussen.

Om Poppellunden
Poppellunden er et seniorbofællesskab bestående af 26 rækkehuse med 2-3 værelser i hver, hvortil der hører en lille have. Bebyggelsen ligger bag ved Høng Hallen og er omgivet af grønne arealer, som beboerne selv holder.

Hver onsdag er der morgenkaffe for de, der har lyst til at deltage, og en gang om måneden samles beboerne til fællesspisning i fælleshuset. Endvidere holdes der forskellige arrangementer i løbet af året så som Sankthans og nytårsaften.

Fælleshuset, der kan lejes af beboerne, bliver flittigt benyttet, da der foruden salen er mulighed for at leje værelser med badefaciliteter. For at kunne flytte ind i Poppellunden skal man være +50 år, og man må ikke have hjemmeboende børn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk