29. januar 2020
Der er, ud over bedømmelser og kåringer af hopper og hingste føl- og plage, også kåring af skuets bedste samlinge Her fra sidste år en samling efter belgierhingsten Bas Vant Korstuk.
Der er, ud over bedømmelser og kåringer af hopper og hingste føl- og plage, også kåring af skuets bedste samlinge Her fra sidste år en samling efter belgierhingsten Bas Vant Korstuk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hestenes dag er lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hestenes dag er lørdag
Ugebladet Vestsjælland - 09. september 2019 kl. 17:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som altid til efterårets hesteskue i Gørlev, er lørdag hestenes dag. Der er omkring 75 tilmeldte heste og de fordeler sig på en lang række racer. De mange heste skal indsynes af skuets dyrlæge og lidt over ni om morgenen begynder bedømmelsen af hestene.

Inden bedømmelserne går i gang, er det direktør for Visit Vestsjælland, Jens Müller, der holder velkomsttalen.

Når dommerne har kigget og vurderet, begynder kåringerne og det sker klokken 13. Her kåres skuets bedste hoppe og hingsteføl og skuets bedste hoppe- og hingesteplag.

Der er kåring af den bedste samling og der kåres også skuet bedste to-tre års plag.

En sidste ting er »løfte-ben-konkurrence og dagen slutter med præsentation i ringen.

Søndag er der, som fredag og lørdag, masser af kræmmere, faktisk er der som sædvanligt udsolgt, og dagen begynder med Ruds Vedby Garden, der spiller på pladsen, før borgmester Martin Damm holder dagens åbningstale. Søndagen er præget af forskellige hesteopvisning og man kan også nyde synet af Citroën-veteranbiler og amerikanerbilerne, præsenteret af Dæksparkerne fra Kalundborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk