19. oktober 2019
Henning Christensen viser, hvor der spærres af i forbindelse med folkemødet. Foto: Charlotte Koefoed
Henning Christensen viser, hvor der spærres af i forbindelse med folkemødet. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her spærres der af for gennemkørsel og parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her spærres der af for gennemkørsel og parkering
Ugebladet Vestsjælland - 22. maj 2019 kl. 10:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede fra torsdag aften spærres en del af parkeringsarealet af ved Høng Centret af. Det drejer sig om parkeringspladserne fra indkørslen efter OK tanken og hele vejen rundt om Høng Centret om mod Aldi.

Her skal Folkemødet nemlig fra torsdag aften i gang med at stille telte op og rigge til, så alt er klar til lørdag den 25. maj klokken 10, hvor der gerne skulle være strøm på mikrofonerne, så åbningstalen kan holdes.

- Vi spærrer af herfra advarselstavlen og hen til den halvvæg, der er mod Lena Skos bagside, forklarer Henning Christensen, der er med i den praktiske gruppe i folkemødet.

Det sker allerede torsdag eftermiddag og det betyder, at plejer man at handle i Aldi og have bilen med, skal man parkerer ved den store parkeringsplads foran SuperBrugsen, hvor der er rigeligt med parkeringspladser.

- Vi vil opfordre folk til at gå gennem centret, hvor de skal handle i Aldi og vi er også godt klar over, at det kan give nogle gener, både for kunder og butikker, men vi oplever til gengæld også, at butikkerne i Høng Centret har taget imod folkemødet med åbne arme, siger Henning Christensen.

Han, og folkemødets praktiske folk håber på kundernes forståelse. Lørdag aften fra klokken 21 er der igen fuld passage til parkringspladserne langs Høng Centrets sydlige og vestlige facade.

Der kommer to store traktorer, der spærrer af, men som samtidig agerer brandvej og adgang for ambulancer i tilfælde af, det skulle opstå den slags situationer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk