27. januar 2021
Thomas Østergaard, Kop og Kande i Høng Centret, har en vareafhentningsløsning i nedlukningsperioden, hvor man kan bestille sine varer vis kædes hjemmeside, og afhente ved butikkens bagdør.
Thomas Østergaard, Kop og Kande i Høng Centret, har en vareafhentningsløsning i nedlukningsperioden, hvor man kan bestille sine varer vis kædes hjemmeside, og afhente ved butikkens bagdør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hent dine varer hos Kop og Kande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hent dine varer hos Kop og Kande
Ugebladet Vestsjælland - 09. januar 2021 kl. 11:37

Butikker over hele landet har lukket, bortset fra fødevarebutikker, Matas, Apoteker og optikere. Men afhentning af pakker er der også åbent for.

Biltema gør det, Elgiganten og andre store kæder gør det og nu gør Kop og Kande det også.

De tilbyder en løsning, hvor man bestiller de varer, man ønsker, butikken pakker ned og man henter sin vare. Sikkert og nemt.

Thomas Østergaard, Kop og Kande i Høng har skruet sin løsning sammen på den måde, at man, via kædens hjemmeside, bestiller de ting, man ønsker og reservere dem i den lokale butik i Høng.

- Vi pakker varene ned og gør dem klar til afhentning. Som betalingsmetode bruger vi Mobile Pay og man henter pakkerne ved vores bagindgang efter aftale. På den måde kan man altså stadig handle lokalt, også selv om landet er lukket ned, siger Thomas Østergaard.

Han og personalet i kop og Kande i Høng Centret glæder sig til restriktionerne igen bliver ophævet, så de kan komme til at betjene kunderne på normal vis, men i mellemtiden er de glade for den løsning, som har tilbydes.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk