20. januar 2019
Indehaver Dennis Frederiksen, DanBolig,  salgs- og vurderingsansvarlige Tanja Skjoldmose, salgskoordinator og ejendomsmægler Kristina Villumsen samt daglige leder og ejendomsmægler, Jeppe Vincentz, tilsammen Danbolig i Gørlev.
Indehaver Dennis Frederiksen, DanBolig, salgs- og vurderingsansvarlige Tanja Skjoldmose, salgskoordinator og ejendomsmægler Kristina Villumsen samt daglige leder og ejendomsmægler, Jeppe Vincentz, tilsammen Danbolig i Gørlev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hammerslag på Gørlev Messen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hammerslag på Gørlev Messen
Ugebladet Vestsjælland - 17. april 2018 kl. 06:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danbolig i Gørlev deltager på årets Gørlev Messe og det gør man fordi man gerne vil støtte op aktiviteterne i byen.

- Vi er lokalt forankret gennem vores beliggenhed i byen, og der vil vi gerne blive mange år fremadrettet. Vi ser nemlig stor værdi i at være tæt på borgerne i Gørlev og omegn, siger daglig leder og ejendomsmægler, Jeppe Vincentz fra Danbolig i Gørlev.

Han ser et udviklende boligmarked i Gørlev/Høng, og særskilt villasalget er der kommet mere gang i. Sommerhusområderne omkring Gørlev, Reersø, Bjerge Nord og Syd samt Ornum er blevet rigtigt attraktive, grundet ændring i planloven samt bedre belåningsmuligheder.

- Derfor spår vi sommerhusmarkedet en rigtig fin sommer, siger Jeppe Vincentz.

På Gørlev Messen kan man høre meget mere om det lokale boligmarked, og har man mod på det, kan man deltage i en hammerslagskonkurrence, hvor man skal gætte prisen på salget af to ejendomme

- Man får lidt grunddata og billeder på ejendommen, hvor man i ægte hammerslags-stil skal komme så tæt på salgsprisen som muligt.

-Vi udlodder to flotte vinkurve til vinderne, slutter Jeppe Vincentz.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk