15. juni 2021
Buerup Dilettanterne er rykket i Gørlev Forsamlingshus, Enigheden med stykket "Haglgeværer og hængerøve. Der er premiere lørdag den 25. februar. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Buerup Dilettanterne er rykket i Gørlev Forsamlingshus, Enigheden med stykket "Haglgeværer og hængerøve. Der er premiere lørdag den 25. februar. Foto: Charlotte Koefoed
Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haglgeværer og hængerøve hos Buerup Dilettanterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haglgeværer og hængerøve hos Buerup Dilettanterne

Buerup Dilettanterne er gået i skarp træning, for lørdag den 25. februar er der premiere på lystspillet, Haglgeværer og hængerøve. I år er dilettanternes anstrengelser henlagt til Forsamlingshuset Enigheden i Gørlev

Opdateret 20. juni 2013 kl. 04:17
Ugebladet Vestsjælland - 18. februar 2012 kl. 13:53

Af Charlotte Koefoed

Gørlev/Buerup: Det plejer at være de skrå brædder i Buerup Forsamlingshus, der lægger planker til de glade amatøres krumspring, men i år har man valgt at bruge Enigheden i Gørlev til såvel øvning som forestilling.Stykket, som opføres lørdag den 25. februar i Forsamlingshuset Enigheden med generalprøve om eftermiddagen, opføres også lørdagen efter, altså den 3. marts i Reerslev Forsamlingshus. Det er er farce skrevet af Torben Nielsen. Han har lagt skarp pen til mange dilettantstykker gennem tiden, og denne her er ingen undtagelse.

Stykket er en modernisering af stykket Et barn er ingen hindring og handler om en inkarneret ungkarl ude på landet, der ikke helt følger med tiden. Han søger efter en husbestyrerinde og sætter en annonce i avisen med ordlyden: Et barn er ingen hindring.

Men hvad med to? Og hvad, hvis det drejer sig om to halvvoksne knægte med hængerøv og ghettoblastere?

Det kommer ikke til at gå stille af sig og der er både omeletter, bilskørter, halggeværer, smedens fede knægt og en so i en cykeltrailer.

Som det altid går i lystspil, skal der en masse forviklinger til, før det hele ender lykkeligt.

De har knoklet

Med i årets forestilling er seks frivillige skuespillere, der har brugt en hel del aftner på at øve replikker og få scenografien til at hænge sammen. Kulisser er lavet og stillet op, så alt er klappet og klar til premieren.Instruktør er igen i år Gunhild Lindø, regissør er Jørgen Christensen og Lis Iversen, mens Birthe Henriksen indtager sufflørkassen.

På rollelisten er Ole Larsen, Claus Larsen, Jens Peter Hansen, Sis Christensen og Ulla Fløystrup.

Torsdag aften var holdet igen på pletten for at få de sidste detaljer på plads, inden det for alvor går løs lørdag den 25. februar. Billetter kan købes ved indgangen.

Se flere billeder på www.nordvestnyt.dk/ugebladet

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk