31. maj 2020
Gry Mørck er ny mediekonsulent på Ugebladet Vestsjælland og Kalundborg Nyt, Nordvestnyt, sn.dk og de øvrige produkter i Sjællandske Medier. Foto: Charlotte Koefoed
Gry Mørck er ny mediekonsulent på Ugebladet Vestsjælland og Kalundborg Nyt, Nordvestnyt, sn.dk og de øvrige produkter i Sjællandske Medier. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gry er ny på ugeaviserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gry er ny på ugeaviserne
Opdateret 03. april 2020 kl. 09:17
Ugebladet Vestsjælland - 02. april 2020 kl. 15:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nyt job: 33-årige Gry Mørck er startet som mediekonsulent i Høng og Kalundborg. Hun skal styrke salget både på print og online.

Af Charlotte Koefoed
Høng/Kalundborg: 1. april begyndte 33- årige Gry Mørck som ny mediekonsulent med arbejdsplads i både Høng og Kalundborg. Gry Mørck skal være med til at opgradere salget både på print og digitalt for Ugebladet Vestsjælland, Kalundborg Nyt, Nordvestnyt, Oplev, Erhverv, sn.dk og de øvrige produkter i Sjællandske Medier.

Den primære opgave bliver at kontakte kunder og vejlede og rådgive omkring annoncering hele vejen rundt, både i den fysiske avis og på de digitale platforme.

Gry Mørck er uddannet projektleder på Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Emdrup i 2015 og har en bred uddannelse indenfor projektledelse på digitale og trykte platforme, salg, markedsføring og eventudvikling

- Jeg har primært erfaring fra telebranchen hvor jeg har arbejdet med salg og som projektleder i Telia. Jeg har også lavet events for firmaer og private, så det er en bred vifte inden for marketing og kommunikation, jeg har beskæftiget mig med, fortæller Gry Mørck.

Privat stammer hun fra Kalundborgegnen og har boet i Sæby og Løve, før turen gik til Esbjerg Mediehøjskole og senere til København, hvor hun uddannede sig.

- Nu er jeg flyttet tilbage til min hjemegn og har fået en lille datter, Petra, der nu er otte måneder. Jeg har gået på Høng Privatskole og var gennem en årrække gymnast på konkurrenceholdet i Høng Gymnastikforening. Som et lille kuriosum var jeg i 2001 i skolepraktik på Ugebladet, dengang kontoret lå på Helenevej i Høng, smiler Gry Mørck.

Gry Mørck havde første arbejdsdag 1. april og kommer til at dele sin arbejdstid mellem kontoret i Høng Centret og på Kalundborg Nyt i Kalundborg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk