21. august 2019
Da scenen blev pillet ned, fandt man 17 små grønne frøer. Foto: Frans Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Da scenen blev pillet ned, fandt man 17 små grønne frøer. Foto: Frans Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grauballemandens eftermæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grauballemandens eftermæle
Ugebladet Vestsjælland - 30. august 2018 kl. 12:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ruds Vedby: Efter den sidste skuespiller i forringe uge forlod amfiscenen i Vedbygårdsparken, var der kun hullet til Gravballemandens mosen tilbage, og det blev udjævnet dagen efter.

En af dem, der har været med til at bygge scenen og Grauballemandensn mose i årets borgspil i Ruds Vedby, er Frans Thomsen.

Han fortæller, at det har været en herlig og sjov tid med opbygningen og forestillingerne. Selv under nedbrydningen har det være gode dage, selv om opbygningen er det mest kreative og spændende del.

- Der mødte også unge frem til nedbrydningen, og med en skruemaskine i hånden gik de til opgaverne med stor iver. Det mest spændende var dog, da mosen skulle tømmes, og der kom 17 små grønne frøer frem, så kom fiskeiveren frem i de unge, fortæller Frans Thomsen.

Kulisseholdet bestod i 2018 af Henry Jensen, Hans Jørgen Bagge, Aksel Larsen, brandmand, Anders Andersen brandmand, de to sidstnævnte løb af og til fra værktøjet, når der kom en alarm. Desuden deltog Germand Jensen og Frans Thomsen. Malerne har været Susanne Jensen og Marianne Olsen.

- Vi er glade for, at vi fik lov at give et bidrag til årets Borgspil i Ruds Vedby og er tilfredse med vor del af projektet, slutter Frans Thomsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk