17. september 2019
Det blev taget godt imod, at Jørgen Hansen, tidligere direktør for XL Byg i Gørlev, rejste sig op og påtog sig opgaven med at administrere og organisere Gørlev Messens deltagelse i hesteskuet til sommer. Foto: Charlotte Koefoed
Det blev taget godt imod, at Jørgen Hansen, tidligere direktør for XL Byg i Gørlev, rejste sig op og påtog sig opgaven med at administrere og organisere Gørlev Messens deltagelse i hesteskuet til sommer. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gørlev vil arbejde sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gørlev vil arbejde sammen
Opdateret 01. marts 2019 kl. 11:22
Ugebladet Vestsjælland - 01. marts 2019 kl. 11:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En positiv stemning og et udtalt ønske om at samarbejde på tværs af forskelligheder var en af de gennemgående røde tråde til generalforsamlingen i Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn forleden.

- Vi har brugt en masse tid på at snakke sammen i bestyrelsen og prøve at finde nye veje, så vi samarbejder på tværs og styrker hele området. Arbejdsgruppen i byen er et godt eksempel på, at flere er gået med ind i arbejdet, og vel at mærke folk, der ikke er med i betstyrelsen, siger Steffen Olsen.

Lars Steenberg, der er tovholder i arbejdsgruppen, der skal stå for torvedagene og julearrangementerne, har nemlig fået hjælp fra Henrik Jonassen i Punkt 1, Thomas Klembo fra Rema 1000, Mette Thrane, Gørlev Legetøj og Jesper Sørensen fra XL Byg, foruden de bestyrelsesmedlemmer, der allerede er med i arbejdet.

-Når en butik holder et arrangement, ville det være godt, at I andre bakkede op. Derfor skal vi snakke sammen i byen og hjælpe hinanden, sagde Xl´s Jesper Sørensen.

Øget samarbejde med Høng Erhvervsforening

Forleden kom det frem, at man vil holde en håndværkermesse i Høng den 18. maj og her er medlemmerne fra Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn inviteret.

Og samarbejdet går også den anden vej.

- Når vi deltager i hesteskuet med Gørlev Messen, skal eventuelt ledige pladser gå til Høng Erhvervsforenings medlemmer, slår Steffen Olsen fast.

Han annoncerede på generalforsamlingen, at der vil blive to årlige arrangementer som de to erhvervsforeninger skal være sammen om.

- Vi har allerede været på nogle ture sammen og det har været alle tiders, så det samarbejde vil vi udbygge. Vi satser på to årlige arrangementer, det ene med fagligt indhold, det andet af social karakter, slutter Steffen Olsen.

Han kunne med glæde notere, at der var en positiv stemning for de nye tiltag, bestyrelsen fremlagde på generalforsamlingen, også selv om man hævede kontingentet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk