16. januar 2019
Jan Sandberg giver gode råd.Foto: Claus Sørensen
Jan Sandberg giver gode råd.Foto: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode råd til at spare el og varme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode råd til at spare el og varme
Ugebladet Vestsjælland - 12. februar 2018 kl. 10:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der kan være mange penge at spare, hvis man lytter til de råd, der på torsdag aften den 15. februar gives på Stejlhøj i Kalundborg.

Her har Punkt 1 og energirådgiver Jan Sandberg fra firmaet »Energi og bedre bolig« indbudt til foredragsaften i Lop 4400's lokaler lige ved siden af Punkt 1.

- Kom og få gode idéer til at spare penge, lyder opfordringen til arrangementet, der handler om besparelser på el- og varmeregningen.

Arrangementet er åbent for alle.

Under foredraget kommer Jan Sandberg, der er uddannet på Teknologisk Institut, langt omkring med de ting, man bør tænke på, når man skal have energirenoveret sit hus.

- Alt for få husejere er klar over, i hvilken rækkefølge man skal energirenovere, og alt for mange får kastet alt for mange penge efter renoveringer, der enten kunne have været gjort væsentligt bedre eller billigere. Arrangementet skal gerne give husejeren det første overblik, siger Jan Sandberg.

Mange emner
Der fortælles om klimaskærm: Vægge, gulve, vinduer, skunke. Om varmesystemer, vedvarende energi, ovne, el-, tilskud, fradrag, finansiering med videre og også om den værdiforøgelse af boligen, der ligger i at energirenovere.

Jan Sandberg kommer også ind på termografering, om betydningen af at vedligeholde boligen og kommer med en række gode tip, ligesom han vil vise eksempler på, hvor galt det kan gå for boligejere med deres energiøkonomi, hvis ikke de er påpasselige.

Foredraget torsdag aften indledes klokken 18, varer en time og følges op med spørgsmål og præsentation af energirigtige produkter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk