19. december 2018
Her ses fra venstre Bente Olesen, Henny Sandstød og Birgitte Hjorth Andersen  fra Lokalhistorisk Forening gemmer billeder på computeren. Foto: Privat
Her ses fra venstre Bente Olesen, Henny Sandstød og Birgitte Hjorth Andersen fra Lokalhistorisk Forening gemmer billeder på computeren. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Generalforsamling og film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generalforsamling og film
Ugebladet Vestsjælland - 08. marts 2018 kl. 20:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høng: - Historie er ikke kun for nørder. Derfor inviterer vi alle interesserede til at overvære generalforsamlingen, så man kan få et indtryk af, hvad der sker i vores forening. Efter generalforsamlingen viser vi gamle og nyere film, der fortæller noget om byen til forskellige tider, siger formand for Lokalhistorisk Forening i Høng, Bøje Larsen.

Der er mange aktiviteter i foreningen, som har omkring 450 medlemmer. Til julefrokosten var man mere end 35 deltagere, som alle sammen på forskellig måde er lokalhistorisk aktive med bogudgivelser, byvandringer, foredrag, slægtsforskning, digitalisering af gamle billeder, indsamling af arkivalier og ikke at forglemme sommerudflugten.

Generalforsamlingen holdes mandag den 12. marts på Høng Bibliotek og begynder klokken 19. Der er gratis adgang for alle, og hvis man derefter får lyst til at blive medlem, kan det også lade sig gøre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk