9. december 2019
Sascha Dalsø Hansen (th) fik fornøjelsen af at byde velkommen med blomster til grevinde Sussie af Rosenborg. Her er hun med Lea Dencker. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Sascha Dalsø Hansen (th) fik fornøjelsen af at byde velkommen med blomster til grevinde Sussie af Rosenborg. Her er hun med Lea Dencker. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garden har været med til DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garden har været med til DM
Opdateret 19. juli 2019 kl. 09:13
Ugebladet Vestsjælland - 19. juli 2019 kl. 09:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DM for Bygarder er overstået, og for deltagerne i Ruds Vedby Garden var mesterskabet en enestående oplevelse.

Ikke så meget på grund af den fine 9. plads i tambourkorps-koncert, men mere fordi DM gav mange sociale og musikalske oplevelser, lyder det fra formand Anders Marin Sommer, Ruds Vedby Garden. 19 gardere og fem ledere var af sted til Vejen.

Garden er kommet langt på halvandet år. Dengang stod syv gardere tilbage efter et større generationsskifte. Men arbejdshandskerne blev taget på, og siden er garden vokset og tæller nu 22 medlemmer i alderen 6 til 29 år.

- Vi havde 13 gardere med, som aldrig har været til DM før, så det var fantastisk at se deres ansigtsudtryk de fire dage, siger Anders Marin Sommer.

En ære
En særlig oplevelse var det, at en af gardens piger blev udnævnt til blomsterpige, da Landsgardeforeningens protektor, Hans Excellence Ingolf, greve af Rosenborg, og grevinde Sussie af Rosenborg ankom til Danmarksmesterskabernes præmieoverrækkelse, Det var Sascha Dalsø Hansen, der gik den fornøjelse. Gardeformand Anders Marin Sommer mener, at garden generelt præsterede meget mere, end man kunne forvente under DM.

Ruds Vedby Garden er i gang igen med træning torsdag den 15. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk