19. september 2020
14 børn og unge fordelt ret bredt aldersmæssigt deltog fra mandag til torsdag i tennisskolen arrangeret af Gørlev Tennisklub. Foto: Charotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

14 børn og unge fordelt ret bredt aldersmæssigt deltog fra mandag til torsdag i tennisskolen arrangeret af Gørlev Tennisklub. Foto: Charotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld fart på det orange grus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld fart på det orange grus
Ugebladet Vestsjælland - 06. august 2020 kl. 16:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år måtte man helt aflyse at gennemføre tennisskolen i Gørlev, men i år strømmede det til med børn og unge, der ville prøve kræfter med tennisspillet.

- Sidste år måtte vi faktisk aflyse vores tennisskole, og de seneste par år har der ikke været så voldsomt mange tilmeldte, men i år har vi rykket tennisskolen til uge 32 og det har givet pote. Der er 14 tilmeldte og det er meget positivt, fortæller en glad tennistræner Daniels Guldborg.

Tennisskolen varede fra mandag til torsdag og til næste år gentager man succesen med at afvikle tennisskolen i uge 32.

Hans trænermakker, Sylvester Agbedoglo, får tennisspillerne til at stille op på række og viser, hvilke teknikker, der skal bruges og så går han i gang med at kaste bolde til spillerne.

- Vi bruge de bløde bolde til fællesøvelserne, men senere på dagen deler vi spillerne op, så de mindste træner for sig og de ældre kommer til at spille med de klassiske gule tennisbolde, forklarer Daniel Guldborg.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk