23. august 2019
Christina Olufsen får over 100 kvadratmeter at boltre sig på i butikken, Frøken Finesse, som åbner lørdag den 16. marts i Danske Banks tidligere lokaler i Dianalund Centret. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Christina Olufsen får over 100 kvadratmeter at boltre sig på i butikken, Frøken Finesse, som åbner lørdag den 16. marts i Danske Banks tidligere lokaler i Dianalund Centret. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frøken Finesse er klar til Dianalund Centret midt i marts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frøken Finesse er klar til Dianalund Centret midt i marts
Opdateret 15. februar 2019 kl. 12:51
Ugebladet Vestsjælland - 15. februar 2019 kl. 12:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Adressen er Torvet 27, men når man siger, det er Danske Banks tidligere lokaler, ved alle, hvor Dianalund Centrets nyeste butik ligger.

Lige over for Henrik Slagter og med gode udstillingsvinduer er der lagt op til en god start for 38-årige Christina Olufsen, der lørdag den 16. marts springer ud i et liv som selvstændig.

- Det er noget, jeg har gået og drømt om rigtig længe. At åbne min egen butik med brugskunst, vintagemøbler, gaveideer, delikatesser, specialiteter, kaffe, te og søde sager, men vi kunne ikke finde de rigtige lokaler, forklarer Christina Olufsen.

I første omgang havde hun og kæresten Jesper Sparre Sørensen, Sparre Byg, haft kig på Aagaards Blomster, men havde behov for mere plads. Danske Bank lokalet var til leje, men parret fandt hurtigt ud af, det gav bedre mening for dem at eje, så de har købt ejendommen og er i fuld gang med at renovere og gøre klar til Frøken Finesses åbning lørdag den 16. marts klokken 9.30.

Dekoration, indretning og gaver

Hjemme i privaten i Munke Bjergby har Christina indrettet sig med en masse lækker brugskunst og møbler og elsker at optimere indretning og design.

- Det er min store interesse, så det er perfekt, at få lov til at åbne med butik, hvor jeg får lov til at arbejde med indretning og dekoration, siger Christina Olufsen.

Vintagemøbler, ikke brugte, men nye møbler, kommer til at udgøre grundstenen i butikken og nogle af møblerne vil blive brugt som udstilling af de mange andre varergrupper, Frøken Finesse tilbyder.

- Jeg har masser af brugskunst, puder, lamper, spejle, lysestager, vaser, gaveartikler som specialøl, te, kaffe, chokolader, lakrids, vingummi, delikatesser, pesto, krydderier og jeg laver også gavekurve, remser Christina Olufsen op.

Atmosfæren i butikken bliver hyggelig, lidt gammeldags/landlig og her vil være en skøn duft af nymalet kaffe, som også tilbydes.

Når de store tør, tør andre også

For Christina Olufsen og Jesper Sparre Sørensen har det betydet meget, at Coop og Netto har investeret i Dianalund Centret.

- Da vi læste, at de to store virksomheden ville investere og udvide i Dianalund Centret, var vi ikke i tvivl om, det var her, vi skulle finde et lokale. Når de tør, tør vi også, smiler Christina Olufsen.

Når butikken er kommet lidt i gang har parret planer om at udnytte den fine gårdhave, der hører med, til udstilling af havemøbler.

Udover den fysiske butik er en hjemmeside med webshop som ligeledes skal stå klar midt i marts.

Åbningstiderne følger Dianalund Centrets åbningstider.

Til åbningen lørdag den 16. marts vil der blive budt på lidt godt at spise og drikke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk