20. september 2020
Der er masser af plads og borde-bænkesæt på Loch Ness, hvor man kan nyde sin medbragte mad og drikke. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Der er masser af plads og borde-bænkesæt på Loch Ness, hvor man kan nyde sin medbragte mad og drikke. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra grusgrav til rekreativt område

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra grusgrav til rekreativt område
Ugebladet Vestsjælland - 28. juli 2019 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg: Hvis man vil have en lille naturoplevelse tæt på Kalundborg, hvor man kan sidde og nyde sin medbragte mad, tænde bål ved bålstederne eller se på fugle og ænder i stor variation, kan et besøg i Loch Ness anbefales.

Loch Ness ligger på Kåstrupvej ved Spangsbro. Det er et tidligere område for grusgravning. Da gravningen stoppede blev arealet omlagt til rekreativt område af ejeren, Henry Hansen. Han anlagde stier og plantede buske og blomster og der blev der udsat ænder og gæs i søerne.

Der er nu omkring 40 forskellige arter, hvoraf flere er ret sjældne. Området ligger i et dejligt kuperet landskab og indeholder et rigt fugleliv. I nærheden ligger Eskildsbjerg, hvor man i klart vejr kan man nyde en flot udsigt.

Mod nord kan man se Sjællands Odde og Sejerø og mod vest Kalundborg by og fjord. Der er mange borde og bænke, og der er læskur i tilfælde af regn.

Tag madkurven og kaffen med og nyd denne til de mange forskellige fuglestemmer. Der er også legeplads til børn og det er gratis at besøge området.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk