21. november 2017
Kunsthåndværkermarkedet på Kunstnergaarden i Dianalund trak omkring 500 mennesker til. Der var boder både inde og ude  og mange spændende ting at se på. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Kunsthåndværkermarkedet på Kunstnergaarden i Dianalund trak omkring 500 mennesker til. Der var boder både inde og ude og mange spændende ting at se på. Foto: Charlotte Koefoed
Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra grafisk design til børstenbindere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra grafisk design til børstenbindere
Ugebladet Vestsjælland - 03. september 2017 kl. 17:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Marked: Kunst-håndværkermarkedet på Kunstnergaarden i Dianalund bød søndag på 34 spændende boder.

Dianalund: Vejret var i den grad med arrangørerne af kunsthåndværkermarkedet søndag. Solen skinnede og kridhvide skyer drev fordi Kunstnergaarden, hvor 34 kunsthåndværkere, deraf syv nye, havde stillet boder med deres håndarbejder og kunst op.

Der var fantastiske filtede nisser med håndlavede porcelænsansigter, der var en pileflettede gine, der svævede over græsset, der var børstenbinderen, med alle de fine børster og småkoste, der var smykker, malerier, grafisk design fra Korsør, keramik fremstilet ved hjælp af en Dremel-maskine, spinderier og strikkerier og i stenværkstedet var der masser af udstillede værker, som stenhuggerne havde lavet i løbet af året.

- Vi er meget tilfredse med de mange dygtige udstillere, som med besøgstallet. Der var været omkring 500 i løbet af dagen og det er meget fint, sagde Linda Wittchen, der sammen med sin mand, Karsten, er tovholderne bag kunsthåndværkermarkedet.

I år kunne man også præsentere en nyhed. Frivillige på Kunstnergaarden har nemlig lavet en lille aktivitetsbog for børn, hvor børnene, men bogen i hånden kan gå på opdagelse i Saltofte Larsens univers og via en QR kode i bogen og en smartphone høre Rune Glyholdt fortælle om de forskellige værker.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk