28. februar 2021
Flemming Nielsen,  Tøjeksperten Flemming, savner kunderne og håber man igen kan åbne butikkerne den 8. februar. Foto: Charlotte Koefoed
Flemming Nielsen, Tøjeksperten Flemming, savner kunderne og håber man igen kan åbne butikkerne den 8. februar. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forlængede restriktioner og tålmodighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forlængede restriktioner og tålmodighed
Ugebladet Vestsjælland - 18. januar 2021 kl. 08:37

Bedst som man håbede på, at de restriktioner, der gjaldt til den 17. januar måske kunne ophæves, kom der onsdag aften et regeringspressemøde, hvor beskeden lød, at restriktionerne forlænges. Foreløbig frem til den 7. februar.

- Det var vel som forventet og vi må væbne os med tålmodighed. I mellemtiden vil jeg gå og glæde mig til at se kunderne igen og håber vi går en lysere tid i møde, siger Flemming Nielsen, Tøjeksperten Flemming i Høng Centret.

Hos hans genbo, Trine, er Birgit Petersen også ked af de forlængede restriktioner.

- Det er jo en svær tid, men vi oplevede sidste gang, at kunderne bakkede flot op, og det håber vi, de gør igen. Men helt let er det ikke at være butiksejer. Det er en stor udfordring for alle, men vi må holde ud og ved, siger Birgit Petersen, som også ser frem til at kunne møde kunderne igen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk