27. februar 2020
Birgitte Saltorp fortæller for Familie og Samfund i Klub gamle Ole i Høng onsdag den 19. februar. Foto: Ulla Brask Grundtvig
Birgitte Saltorp fortæller for Familie og Samfund i Klub gamle Ole i Høng onsdag den 19. februar. Foto: Ulla Brask Grundtvig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag ved Birgitte Saltorp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag ved Birgitte Saltorp
Ugebladet Vestsjælland - 08. februar 2020 kl. 15:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 19. februar klokken 19 er der foredrag i Familie og Samfund, Løve Herred/Gørlev. Det foregår i Foreningernes Hus, Klub gamle Ole, Hovedgaden 37, Høng.

Sognepræst Birgitte Saltorp har som ung været udvekslingsstudent tæt på den danske vindmølle i Elk Horn, Iowa, og hun har været præst ved Den danske Kirke i Vancouver. Derfor er hendes beretning om de danske, som kom til USA og Canada på samme tid informativ og personlig.

Hun vil komme ind på journalisten Jacob Riis, hvis billeder fra New Yorks slum fik ændret lovgivningen i USA, om en dreng, der i hvert fald ikke ville være som sin far og derfor blev noget monumentalt, og om forbryderen, der blev sheriff. Og så selvfølgelig om de helt almindelige danskere, som der er mange af 'over there'.

Siden 1870,erne er danskerne draget mod vest - nogle i drømme, og andre i virkeligheden.

Tilmelding nødvendig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk